ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας για μεταγραφές, προετοιμασία... και πρόταση Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

«Η τελευταία μεταγραφική κίνηση είναι ο Ανδρέας Φράγκος. Όπως όλες οι κινήσεις που κάναμε, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι ο Φράγκος μπορεί να μας βοηθήσει πρακτικά και ουσιαστικά».

Σχόλιο για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Έχουμε κάνει πέντε προσθήκες μέχρι στιγμές. Έγιναν και ορισμένες αποχωρήσεις. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν προχωρά μεθοδικά και εντατικά».

«Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα καταλήγουν όλες οι περιπτώσεις σε συμφωνία, είναι και το οικονομικό στη μέση. Είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε σύντομα σε νέα ανακοίνωση», πρόσθεσε.

Για τα εγκαίνια του βοηθητικού γηπέδου: «Είναι την Κυριακή. Θεωρώ ότι η Νέα Σαλαμίνα έκανε άλματα προόδου όσον αφορά τις κτηριακές της εγκαταστάσεις. Το εν λόγω γήπεδο θα είναι δίπλα στο Αμμόχωστος κι όχι στο Μενεού. Έχουν γίνει αποδυτήρια αλλά και μια μικρή εξέδρα. Θα μας κάνει τα εγκαίνια ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης και έχουμε κάνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας. Εννοείται πως είναι δωρεάν».

Για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο «Αμμόχωστος»: «Όποιες βελτιώσεις χρειάζεται να γίνουν θα γίνουν. Έχουμε κτυπήσει όμως και ένα καμπανάκι γιατί είναι τόσα πολλά λεφτά που ζητούνται που έχουμε ζητήσει βοήθεια από το κράτος. Έχουμε λάβει τις υποσχέσεις και θεωρώ ότι αυτή η δέσμευση θα υλοποιηθεί».

Aν θα χρησιμοποίει το «Αμμόχωστος» η Καρμιωτισσα: «Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από το Δ.Σ. Έγιναν κάποιες επαφές, ζήτησαν το γήπεδο μας οι άνθρωποι της Καρμιώτισσας, εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο ζητήσαμε τους δικούς μας όρους και σύντομα θα κλείσει και αυτό το ζήτημα. Εάν και εφόσον παραχωρηθεί το γήπεδο μας στην οποιαδήποτε ομάδα να γνωρίζουν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας ότι θα γίνει με οικονομικούς όρους που θα συμφέρουν την ομάδα μας».

Για την προετοιμασία: «Μάλλον η πρώτη ανοικτή προπόνηση θα γίνει στις 13 Ιουλίου. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στη Βουλγαρία και ήδη έγιναν γνωστά ορισμένα φιλικά που θα δώσουμε».

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση