ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας για ΓΣ, έλλειμα, προϋπολογισμό και ενδεχόμενο ενδιαφέρον επενδυτή

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Συνέλευση: «Έγινε απολογισμός όλων των τμημάτων, οικονομικός απολογισμός μέχρι το τέλος της λογιστικής χρονιάς και ενημέρωση μέχρι τις 31 Μαΐου. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και ενημερώσαμε τα μέλη για τη σημερινή πραγματικότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο με όλους αυτούς τους επενδυτές που έχουν εισχωρήσει».

Για τον προϋπολογισμό ενόψει της νέας σεζόν: «Έχουμε μάθει να πορευόμαστε με νοικοκυρεμένους προϋπολογισμούς, περίπου όσα είναι και τα έσοδα. Αυτό θα είναι το μοντέλο. Έχουμε θέσει ως στόχο την αξιοπρεπή παρουσία».

Για το έλλειμα: «Είχαμε έλλειμα της τάξης των 80 χιλιάδων ευρώ. Δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα σε αριθμούς, υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες».

Για τα έσοδα της ομάδας: «Είναι ο χορηγία από τα τηλεοπτικά, η χορηγία για τα προσφυγικά σωματεία, από χορηγούς και από τον κόσμο».

Για το ενδεχόμενο εξεύρεσης επενδυτή: «Οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας μπορεί να γίνει μόνο με έγκριση στη ΓΣ. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί μας, εμείς οφείλουμε να δούμε τις προθέσεις του και να ενημερώσουμε τη ΓΣ. Τα μέλη θα αποφασίσουν πώς θα πορευτούμε».

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Θα γίνει στη Βουλγαρία, θα γίνουν και φιλικά προετοιμασίας».

Για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους: «Δεν γνωρίζω με ποιους διαπραγματεύεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γνωρίζουμε μόνο ό,τι υπογράφεται επίσημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση