ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έχω πρόταση να συνεχίσω από άλλο πόστο στη Νέα Σαλαμίνα» (σχόλιο για Σα Πίντο)

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 από τον Ρενάτο Μαργκάσα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο Ρενάτο Μαργκάσα ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι δηλώσεις του:

Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Είμαι Πορτογαλία, ήρθα να δω την οικογένεια μου, ξεκουράζομαι».

Για το ότι έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν μια απόφαση από την διοίκηση να μην συνεχίσω. Είναι κάτι που καταλαβαίνω γιατί έφθασα σε μια ηλικία. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και μπορούμε να συνεχίσουμε με άλλο τρόπο τη συνεργασία μας. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για αν συνεχίσω να παίζω. Υπάρχει και η επιλογή να συνεχίσω από άλλο ρόλο στη Νέα Σαλαμίνα αλλά ακόμη δεν αποφάσισα»

Για την πρόταση που έχει στην Σαλαμίνα: «Εγώ πάντα θέλω να συνεχίσω, για 10 για 20 χρόνια. Πρέπει να σκεφτώ όμως το μέλλον μου επειδή μια μέρα θα σταματήσω. Είναι κάτι που ακόμα δεν πήρα την απόφαση. Σκέφτομαι πολύ καλά μετά που ήρθε ο κύριος Γιώργος την διοίκηση και οι άλλοι. Ξέρω πόσο με εκτιμούν και θα το λάβω σοβαρά υπόψιν»

Για τις προτάσεις να συνεχίσει την μπάλα: «Πρώην και δεύτερη κατηγορία είναι οι προτάσεις. Έχω καλό όνομα και έδιναν όλοι ότι είμαι καλά και παίζω ποδόσφαιρο. Νιώθω πολύ καλά αλλά υπάρχει και μια στιγμή που πρέπει να σκεφτείς ότι πρέπει να φύγεις με καλό όνομα παρά να φύγεις σε χαμηλότερο επίπεδο».

Γιατί σκέφτεται να σταματήσει: «Η σταθερότητα που μου δίνει η Σαλαμίνα και είναι ένα πόστο σημαντικό. Είναι σημαντικό για εμένα η καλή μου εικόνα που έκτισα στην Κύπρο να μείνει εκεί. Δεν θέλω να πάω κάπου να παίξω και να μην είμαι σημαντικός. Δεν αφήνω την Κύπρο. Η Κύπρος είναι η ζωή μου, η χώρα μου».

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Δεν έπαιξα τα παιχνίδια που ήθελα αλλά νομίζω βοήθησα. Είχαμε μια καλή πορεία. Για εμένα προσωπικά ήθελα να παίζω παραπάνω αλλά σε αυτά που έπαιξα νομίζω βοήθησα. Πιστεύω ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με πιστεύαν, είχα καλή σχέση με όλους. Καταλαμβάνω όμως ότι αν η ομάδα παίζει καλά και πάει καλά, ο προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει πολλά. Πιστεύω όσο αγωνίστηκα βοήθησα».

Πως του φάνηκε το πρωτάθλημα: «Ήταν δύσκολη χρόνια για όλους. Είδατε, Ανόρθωση και ΑΕΛ έμειναν εκτός εξάδας. Ομάδες που δεν ήταν δυνατές, θέλουν τώρα να παίξουν για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Οι ομάδες που δεν έχουν επενδυτές θα παλέψουν για την εξάδα. Του χρόνου η Νέα Σαλαμίνα θα θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο όπως φέτος, να παλέψει για την εξάδα».

Για τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σα Πίντο: «Θα είναι κάτι που θα μου αρέσει να δω. Ζει έντονα το ποδόσφαιρο. Είναι ένας καλός προπονητής και θα έχει δίπλα του τον Μοράις που είναι κάτι καλό. Ο Σα Πίντο θα έρθει για να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει με το πρωτάθλημα στην Κύπρο με τους διαιτητές και όλα αυτά. Αυτά τα κάνει και θα δούμε πως θα αντιδρά. Είναι μεγάλο όνομα στην Πορτογαλία. Είναι ένας άνθρωπος που έπαιξε εθνική Πορτογαλίας για πολλά χρόνια. Έκανε καλή καριέρα παρά το ότι τα τελευταία χρόνια πήγε αλλού».

Για την Εθνική: «Ο Τιμουρ θέλει να δουλέψουμε σκληρά. Να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο. Πιστεύω ότι ναι είναι δύσκολο και έχουμε απουσίες. Πιστεύω όμως θα δουλέψουν σκληρά και θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση