ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Γιώργος δεν είναι καλά - Είναι ξεκάθαρη η εικόνα, δεν ευθυνόμαστε για τη διακοπή»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα όσα έγιναν χτες στο «Αμμόχωστος»: «Είναι λυπηρό το ότι μια μέρα μετά το παιχνίδι συζητάμε οτιδήποτε άλλο εκτός από το αγωνιστικό. Δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να γίνει κάτι που δεν θα διορθώνεται. Δυστυχώς φέτος έχει επιδεινωθεί η κατάσταση».

Για την κατάσταση του Παπαγεωργίου: «Ο Γιώργος δεν είναι καλά από χθες. Έχει επισκεφθεί τον γιατρό και χθες και σήμερα. Είχε ζαλάδες και έντονο πόνο στο αυτί. Από εκεί και πέρα θα μιλήσει η ιατρική γνωμάτευση. Ας το αφήσουμε μέχρι εδώ».

Για τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας: «Προφανώς η Αστυνομία έχει μελετήσει το κλειστό κύκλωμα. Είναι ξεκάθαρη η εικόνα. Πλέον, φαντάζομαι ότι η υπόθεση θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Μόνο και μόνο από την τοποθέτηση της Αστυνομίας είναι άκρως ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί».

Για το τι θα ζητήσει η Νέα Σαλαμίνα: «Θεωρούμε πλέον ότι δεν ευθυνόμαστε για την διακοπή του αγώνα. Συμφωνούμε με την πλευρά του ΑΠΟΕΛ ότι δεν θέλουμε να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες για να διεξαχθεί ο αγώνας. Θα αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή για να τοποθετηθούμε και επίσημα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση