ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΚΟΠ: «Προσβλητικοί ισχυρισμοί που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα»

Ανακοίνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

Με ανακοίνωση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τονίζει πως όσα αναφέρθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής δεν αποτελούν κάτι άλλο πέραν από «προσβλητικούς ισχυρισμούς που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κλήθηκε χθες στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για συζήτηση με θέμα «Ενδεχόμενες Πολιτικές Παρεμβάσεις στο έργο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού».

Από σεβασμό προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η ΚΟΠ αποδέχθηκε την πρόσκληση και εκπροσωπήθηκε στη συνεδρία της Επιτροπής.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απορρίπτει τις προσβλητικές αναφορές και ισχυρισμούς τόσο για την ίδια, όσο και για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA που ακούστηκαν στην χθεσινή συνεδρία.

Ως ποδοσφαιρική αρχή, η ΚΟΠ δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολιτικές συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Δεν είναι αυτός ο ρόλος και η αποστολή της.

Η ΚΟΠ διαχρονικά επιδεικνύει σεβασμό προς όλα τα Σώματα της Πολιτείας και προς αυτή τη κατεύθυνση θα καταθέσει τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί κατά τη χθεσινή συνέδρια της Επιτροπής Θεσμών, τα οποία αποδεικνύουν ότι τα όσα αναφέρθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θα το έπραττε από χθες εάν γνώριζε ότι αυτό θα ήταν το θέμα συζήτησης».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση