ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κίνημα» κατά του Κούμα

Ζητούν την παραίτηση του προέδρου της ΚΟΠ

Στις μέρες που ζούμε, όπου κυριαρχούν τα social media ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Ακόμα και κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί το ανθρώπινο μυαλό.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου μας, αυτό που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες είναι οι προσπάθειες που γίνονται από την πολιτεία και τους αρμόδιους, για τους χειραγωγημένους αγώνες.

Στα social media όπως αντιλαμβάνεστε, γράφονται διάφορα τις τελευταίες ημέρες και όχι μόνο. Αρκετός κόσμος αντιδρά και ζητά την κάθαρση του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, όπως ανέφερε και πρόσφατα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το απίστευτο που υπέπεσε στην αντίληψη μας, είναι η δημιουργία ενός γκρουπ στο facebook με ονομασία «ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΜΑ ΤΩΡΑ», το οποίο ζητά την παραίτηση του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα.

Με αυτόν τον τρόπο προσκαλούν συνεχώς φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο να γίνουν μέλος της σελίδας, ενώ γράφει ο καθένας τις δικές του θέσεις, απόψεις περί αυτού του ζητήματος.

Να διευκρινίσουμε ότι, δεν σημαίνει το ασπαζόμαστε, αλλά μεταφέραμε το γεγονός. Και για να κάνουμε και λίγη πλάκα, διαχειριστής της σελίδας δεν είναι ο πρώην διαιτητής, Μάριος Παναγή.

Το ψάξαμε κι αυτό…

Το λινκ, διεύθυνση του γκρουπ στο facebook είναι: https://www.facebook.com/groups/2599739173580705/

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Ανόρθωση: Γάνδη, κάνε σκόντο

Ανόρθωση: Γάνδη, κάνε σκόντο

Για να γίνει κουβέντα για τον Κβιλιτάια οι Βέλγοι πρέπει να... κόψουν κάτι από τα 3 εκατ. που είχαν δώσει για να τον αγοράσουν ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Η Ομόνοια που βρέθηκε από τη Γη της Επαγγελίας στον Αρμαγεδώνα κι ο Μπεργκ που πάει να γίνει από Μωυσής… Ιωάννης ο Βαπτιστής ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ