ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κι' άλλη σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης για τη βία στον αθλητισμό!

Δεύτερη σύσκεψη αύριο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη βία στους αγωνιστικούς χώρους

Δεύτερη σύσκεψη πραγματοποιείται αύριο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με θέμα τη βία στους αγωνιστικούς χώρους, στον απόηχο των επεισοδίων της περασμένη Κυριακής κατά τη διάρκεια του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Υπενθυμίζεται ότι από τα επεισόδια, καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία προκατασκευασμένα κτίρια της εταιρείας λεωφορείων CPT, λόγω φωτιάς που τέθηκε κακόβουλα μετά από ρίψη μολότοφ, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε πέντε αστυνομικά οχήματα και οχήματα πολιτών, που ήταν σταθμευμένα στον χώρο του σταδίου.

Επιπλέον, όπως είχε αναφερθεί, μέλη της Αστυνομίας δέχθηκαν επίθεση με τη χρήση φωτοβολίδων, μολότοφ, πετρών και άλλων αντικειμένων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν εξιτήριο.

Η αυριανή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 08:30 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ με την ολοκλήρωσή της θα γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στη σύσκεψη θα παρακαθήσουν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Άννα Κουκκίδη Προκοπίου, ο Αρχηγός Αστυνομίας, οι Πρόεδροι και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΚΟΑ, της ΚΟΠ και της ΚΟΚ, καθώς και εκπρόσωποι της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων, του ΠΑΣΠ και ο Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση