ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλουμε να παίζουμε Λεμεσό, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση»

Δηλώσεις από πλευράς Καρμιώτισσας

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Καρμιώτισσα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, καθώς μετρά τρεις ήττες στα πρώτα τρία ματς που έδωσε.

Σήμερα αγωνίζεται απέναντι στον Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας Τόνι Αντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκρατούς για το σημερινό παιχνίδι αλλά και όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με τον Άρη: «Ίσως τα γήπεδα της Λάρνακας να είναι σε καλύτερη κατάσταση, από αυτά της Λεμεσού. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και έτοιμη. Εμείς προσπαθούμε να πάρουμε τον πρώτο μας βαθμό, θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σήμερα παίζει μία καινούργια ομάδα, απέναντι σε μία έμπειρη και έτοιμη ομάδα. Προσπαθούμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο, κάνουμε καλή δουλειά, έχουμε κάποια απειρία, αλλά ο αγώνας θα είναι δύσκολος για τον Άρη».

«Η ομάδα θέλει παιχνίδια να στρώσει, είναι καινούργια ομάδα, χρειάζεται χρόνος και είναι λογικό αυτό. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα. Δεν έχουμε βάλει στόχο σε ποια θέση θα βρισκόμαστε».

Για τη θέση του προπονητή: «Ο Χρίστος συνεχίζει να είναι ο προπονητής μας, έχει την στήριξη της διοίκησης και ο προπονητής μένει με τα αποτελέσματα. Ο προπονητής έδειξε καλή δουλειά, η ψυχολογία είναι καλύτερη και θα δούμε σήμερα στο γήπεδο την ομάδα».

Για την απόφαση να πάει στο Τσίρειο στάδιο: «Δεν υπάρχει καμία απόφαση, υπάρχει συζήτηση, η Καρμιώτισσα είναι από τη Λεμεσό και σίγουρα θέλουμε να παίζουμε στη Λεμεσό, αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Πρέπει να γίνουν κάποια άλλα πράγματα πρώτα».

«Οι άλλες ομάδες θα φύγουν σίγουρα κάποτε από το Τσίρειο και ο αγωνιστικός χώρος θα φτιαχτεί. Αν θα γίνει αλλαγή θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο».

Ακούστε και το ηχητικό:

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση