ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νεοφύτου: «Είναι σημαντικό να έχεις ένα τέτοιο προπονητή»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, Άντρις Νεοφύτου.

Αναλυτικά:

Για τα καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, παίρνουμε πόντους. Βλέπουμε ψηλά πάντα».

Για την ισοπαλία κόντρα στην ΕΝΠ: «Δεν μπήκαμε και πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμα ίσως να καταφέρναμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Κερζακόφ: «Έφερε την εμπειρία του. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα τέτοιο προπονητή γιατί μπορεί να σου μάθει πολλά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι».

Για την ποιότητα στην ομάδα και το 2ο γκρουπ: «Η ομάδα έχει ποιότητα και καλούς παίκτες. Ίσως μπορεί και να αδικούμαστε από τη θέση που είμαστε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν κινδυνεύουμε ιδιαίτερα. Βλέπω πως Ακρίτας, ΕΝΠ, Ολυμπιακός και Δόξα θα παλέψουν για την παραμονή. Θεωρώ ότι κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

Για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Δόξα: «Ξεκινήσαμε από προχθές στην προετοιμασία μας. Είμαστε έτοιμοι να πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θα πάμε στη Λευκωσία για να πάρουμε τους τρεις πόντους»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση