ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαλεκκίδης: «Κρατάμε την εικόνα απέναντι στην πλέον πρωτοπόρο»

Όσα ανέφερε ο παίκτης της Καρμιώτισσας...

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, Γιώργος Μαλεκκίδης, με το πέρας του αγώνα με την ΑΕΛ όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 0-1, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που έβγαλε.

«Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο από την αρχή θέλαμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε, είχαμε διαστήματα, τα οποία δεν δώσαμε αυτό που έπρεπε να δώσουμε και το πληρώσαμε. Από αυτό το παιχνίδι πρέπει να κρατήσουμε ότι είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο τώρα ομάδα της Κύπρου. Ελπίζω και στη συνέχεια να δώσουμε τις μάχες απέναντι στις ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους και να καταφέρουμε στο τέλος να κρατήσουμε την ομάδα στην Α’ κατηγορία», είπε αρχικά.

Για το ότι με τις θεωρητικά μικρομεσαίες ομάδες με τους ίδιους στόχους όπως αυτούς της ομάδας του χάνονται βαθμοί είπε: «Αυτό ισχύει… Είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Σίγουρα, θα δουλέψουμε όλοι μαζί, ως ομάδα, μαζί με τον προπονητή, έτσι ώστε να διορθώσουμε αυτό, γιατί σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίρνουμε τους βαθμούς, για να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση