ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριακίδης: «Πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει το πρωτάθλημα η Ομόνοια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Κυριακίδης.

Αναλυτικά:

Για τον τραυματισμό: «Τραυματίστηκα στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, είμαι σε ένα πολύ καλό στάδιο και νομίζω σε 10-15 ημέρες θα είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος».

Για τους νεαρούς: «Είμασταν πάρα πολύ άτυχοι, υπήρχε και περίπτωση η ομάδα να κατέβει σε παιχνίδι χωρίς τερματοφύλακα. Νομίζω ότι ο νεαρός τα πήγε αρκετά καλά και παρά το νεαρός της ηλικίας του».

Για τον κορωνοιό: «Είναι δύσκολες οι συνθήκες. Έχουν μείνει λίγοι ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για το αποτέλεσμα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές εχουν μείνει πίσω από τις προπονήσεις λόγω του κορωνοιού και νομίζω δύσκολα θα αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι».

Γενικότερα για την Καρμιώτισσα: «Είχαμε δυο πρόσωπα στο πρωτάθλημα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας όσο θα έπρεπε. Ήταν δύσκολη η χρονιά με δύσκολες συνθήκες και αν η τελική απόφαση της ΚΟΠ ήταν να πέσουν δύο ομάδες θα είχαμε αρκετές ελπίδες αλλά τελικά θα πέσουν τέσσερις. Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος. Χάσαμε βαθμούς στο παρά ένα, στις λεπτομέρειες και σίγουρα αν παίρναμε κάποια αποτελέσματα που χάσαμε από το 85’ και μετά τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 30 Απριλίου και όπως όλοι οι επαγγελματίες βλέπω και εγώ για κάτι καλύτερο. Δεν το κρύβω πως θα ήθελα να μείνω στην Κύπρο, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι επίσημο. Έχω κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πάρω την οποιαδήποτε απόφαση».

Για τον τίτλο: «Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Δεν ξεκαθάρισε ακόμη τίποτα. Θεωρώ ότι η Ομόνοια έχει το πλεονέκτημα. Οι τέσσερις βαθμοί είναι σοβαρό προβάδισμα. Θεωρώ αν κερδίσει τον Απόλλωνα κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα κριθεί το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει το πρωτάθλημα η Ομόνοια».

Για την Εθνική Κύπρου: «Σίγουρα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ήταν πολύ καλή η ομάδα, είναι ακόμη η αρχή αλλά πρέπει η νίκη απέναντι στη Σλοβενία να είναι η αρχή για ένα καινούριο ξεκίνημα».

Γενικότερα για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Είναι πρώτη φορά που βγαίνω εκτός Ελλάδας. Στην Ελλάδα δουλεύουμε πάρα πολύ στη τακτική και στην οργάνωση για το παιχνίδι. Και εδώ είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Στην ομάδα μου λείπουν πράγματα. Γυμναστήριο κτλ. Θεωρώ όμως ότι οι περισσότερες ομάδες τα έχουν αυτά. Είναι πολύ καλό το ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση