ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρμιώτισσα: « Ο Απόλλωνας θα έπρεπε να μας ενημερώσει νωρίτερα… για Μαλεκκίδη»

Η θέση της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή

«Πήραμε τον ποδοσφαιριστή δανεικό για μια σεζόν. Δεν έχουμε ενημέρωση για το μέλλον του, αλλά δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή μας. Κάνει πολύ καλή σεζόν. Ίσως ο Απόλλωνας θα έπρεπε να μας ενημερώσει πιο γρήγορα πως τον θέλει πίσω, για να κινηθούμε και εμείς κατάλληλα. Τώρα ολοκληρώσαμε τις κινήσεις μας. Περιμένουμε και εμείς να μάθουμε, δεν υπάρχει κάτι το οριστικό»

Αυτή ήταν η δήλωση του προέδρου της Καρμιώτισσας Δημήτρη Βραχίμη πριν από λίγο στον ΣΠΟΡ FM 95.0 (δες ΕΔΩ) πριν από λίγο για το θέμα Γιώργου Μαλεκκίδη και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Απόλλωνα.

Ουσιαστικά, ο πρόεδρος της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών ανέφερε πως δεν υπάρχει ενημέρωση από τον Απόλλωνα πως θέλουν τον ποδοσφαιριστή πίσω στο Κολόσσι για το υπόλοιπο της σεζόν, αν και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν το αντίθετο (δες ΕΔΩ).

Επιπρόσθετα, εξέφρασε και το παράπονό του προς στην πλευρά του Απόλλωνα για το χρονικό σημείο αυτής του της επιθυμίας, καθώς η Καρμιώτισσα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της και δεν θα μπορεί να τον αντικαταστήσει κατάλληλα, εάν αυτός αποχωρήσει.

Συμπλήρωσε, λέγοντας πως δεν υπάρχει ακόμα κάτι το οριστικό στην όλη υπόθεση, αν και η ομάδα της Καρμιώτισσας δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Μαλεκκίδη, εάν θέλει να επιστρέψει οριστικά στην ομάδα που ανήκει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση