ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραχίμης: «Δεν θ’ ανεχθούμε ν’ ανέβουν τέσσερις ομάδες από τη Β’ κατηγορία»

Αναφέρθηκε και στον Μαλεκκίδη ο πρόεδρος της ομάδας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Δημήτρης Βραχίμης.

Αναφέρθηκε στο θέμα των 14 ομάδων, αλλά και στο θέμα Γιώργου Μαλεκκίδη.

Αναλυτικά:

Για τις 14 ομάδες: «Εμείς ήμαστε από τις ομάδες που είμαστε υπέρ των 14 ομάδων. Θα συζητήσουμε και για το οικονομικό στην συνέλευση. Πήραμε ενημέρωση από την ΚΟΠ. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιες ομάδες είναι υπέρ, αλλά το να πάνε δύο ομάδες στον υποβιβασμό από τον Φεβρουάριο δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τις ομάδες να καταστραφούν. Δεν πρέπει να μένουν και οι ποδοσφαιριστές χωρίς δράση. Όταν ξεκινούσαμε και εμείς, δεν ξέραμε πως θα είχε ραγδαία εξέλιξη το θέμα με τον κορωνοϊό. Μας στοίχισε και οικονομικά αυτό. Μια βοήθεια από την ΚΟΠ πήραμε, αλλά δεν μπορεί να τα καλύψει όλα. Υπολογίζαμε να μαζέψουμε κόσμο από τα εισιτήρια και παλεύουμε να δούμε τι θα γίνει».

Για την εξέλιξη του όλου θέματος: «Το να ανεβούν 4 ομάδες από την Β', είναι άδικο για μας και δεν θα το δεχτούμε. Πιστεύουμε πως θα προχωρήσει το όλο θέμα. Και οι υπόλοιποι προέδροι είναι υπέρ των 14 ομάδων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Όλα τα μικρά σωματεία είναι κατεστραμμένα. Αν μπορούμε να σώσουμε δύο σωματεία αντί να υποβιβαστούν τέσσερα, θα είναι ότι καλύτερο».

Για την Καρμιώτισσα: «Τακτοποιήθηκε το θέμα του γηπέδου και προχωρούμε κανονικά. Πιστεύω πως έχουμε μια καλή ομάδα, θα έρθει και η τύχη και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για Μαλεκκίδη: «Πήραμε τον ποδοσφαιριστή δανεικό για μια σεζόν. Δεν έχουμε ενημέρωση για το μέλλον του, αλλά δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή μας. Κάνει πολύ καλή σεζόν. Ίσως ο Απόλλωνας θα έπρεπε να μας ενημερώσει πιο γρήγορα πως τον θέλει πίσω, για να κινηθούμε και εμείς κατάλληλα. Τώρα ολοκληρώσαμε τις κινήσεις μας. Περιμένουμε και εμείς να μάθουμε, δεν υπάρχει κάτι το οριστικό»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση