ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βιολάρης: «Κάναμε λάθη, το ρόστερ άλλαξε κατά 60%»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για ην αναβολή του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Είχαμε δει ότι το γήπεδο είχε αρκετό νερό. Ήταν επικίνδυνο το γήπεδο και αποφάσισαν όλοι, μαζί και οι προέδροι το παιχνίδι να αναβληθεί. Ήταν αρκετές οι βροχές, οι διαιτητές έκαναν έλεγχο και δε μπορούσε να κυλήσει η μπάλα».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θα πρέπει να προετοιμαστεί ξανά η ομάδα και να έρθουμε στη Λευκωσία στις 16:00 το απόγευμα».

Για το ότι ορίστηκε Πέμπτη: «Θέλουν μέχρι τα μέσα Μαϊου να είναι τελειωμένο το πρωτάθλημα για να προετοιμαστούν τα γήπεδα για το EURO 2017. Επομένως επέλεξαν να γίνει το συντομότερο».

Τα αγωνιστικά: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σητν διάθεση του προπονητή, με το ίδιο φύλλο αγώνος θα πάμε στη Λευκωσία. Ίσως έχουμε κάποιες αλλαγές στυην ενδεκάδα. Μπήκαν μέσα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν μικροτραυματισμούς, δεν θα προλάβει να παίξει ο Ουεσλάτι. Ο Νεοφύτου θα απουσιάζει λόγω καρτών».

Για τις μεταγραφές: «Κάναμε τέσσερις μεταγραφές, τον Ουεσλάτι τον θέλαμε από το καλοκαίρι όμως δυστυχώς δεν τον πήραμε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και τον πήραμε για να βοηθήσει. Οι υπόλοιποι επίσης θα βοηθήσουν, θέλουμε άπαντες να είναι υγιείς».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ποδοσφαιριστές ποιότητας και καλό προπονητικό τιμ, επομένως θέλουμε να καάνουμε μια καλή προσπάθεια για την παραμονή μας. Το ρόστερ μας διαφοροποιήθηκε κατά 60% από την αρχή του πρωταθλήματος. Κάναμς λάθη, προτιμήσαμε Κύπριους και φτιάξαμε ότι μπορούσαμε, ελπίζουμε ότι με την καλή δουλειά που γίνεται τώρα θα ανεβούεμ περισσότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση