ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Σωστά δεν δόθηκε επανάληψη στο πέναλτι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διεθνής διαιτητής

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Γεωργίου, που σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια της ημε΄ρας.

Αναλυτικά:

Για το Δόξα-Καρμιώτισσα: «Στο 4ο λεπτό γίνεται έλεγχος για πιθανό πέναλτι από χέρι του Μαλόνε. Ο διαιτητής μετά από On field review έδωσε το πέναλτι, σωστή απόφαση, μεγαλώνει τον όγκο του σώματος ο ποδοσφαιριστής. Στο 11ο λεπτό δεν υπάρχει χέρι. Στο 27ο λεπτό η Καρμιώτισσα διεκδικεί πέναλτι με τον Ρόσι, ε΄γινε επαφή με το σώμα, ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας πέφτει έυκολα δεν υπάρχει κα΄τι»

Για το Οθέλλος-ΑΕΛ: «Στο 34ο λεπτό, όταν ισοφαρίζει ο Οθέλλος δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Στο 58ο λεπτό ο διαιτητής κάνει ένα σοβαρό λάθος, δεν αναγνωρίζει την παράβαση, ενώ δεν υπήρχαν πολλοί παίχτες μπροστά του. Υπα΄ρχει ένα καθυστερημένο πάτημα από παίχτη του Οθέλλου στον Μακρή, μετά από On field review ήρθε η σωστή απόφαση και σωστά και η κίτρνη κάρτα. Στο 85ο λεπτό δεν υπάρχει παράβαση για πέναλτι υπέρ του Οθέλλου. Στο 90+4 υπάρχει χέρι σωστά δόθηκε το πέναλτι και σωστά δεν δόθηκε επανάληψη, αφού ο τερματοφύλακας ήταν σε σωστή θέση»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.