ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εξετάζεται και η λύση Βελγίου

Το σενάριο διακοπής βρέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων

24sports team

info@24sports.com.cy

Κανείς δεν γνωρίζει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, ωστόσο οι πρόεδροι των ομάδων σε συνεννόηση με την ΚΟΠ σε καμία περίπτωση δεν αγνοούν το σενάριο ακόμη και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ομάδες όπως η Νέα Σαλαμίνα εκφράστηκε υπέρ ενός τέτοιου ενδεχόμενου, ενώ και η Ομόνοια ευθύς εξ αρχής, στήριξε ένα τέτοιο ενδεχόμενο

Οι λόγοι επί τούτου είναι αρκετοί και σχετίζονται με την επιδημία που σίγουρα θα χρειαστεί καιρό να εξομαλυνθεί όπως επίσης το οικονομικό αλλά και η υγεία των ποδοσφαιριστών που σίγουρα χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τις συνθήκες και τα δεδομένα γύρω από τις εξελίξεις οι αρμόδιοι αν όχι τώρα, στο εγγύς μέλλον δεν αποκλείεται να υιοθετήσουν το μοντέλο που εφαρμόζεται στο Βέλγιο (δες εδώ) ούτως ώστε να δώσουν μια και καλή την οριστική λύση της κατάστασης.

Προς το παρόν δεν υιοθετείται αλλά ούτε και απορρίπτεται από καμία ομάδα ακόμη και απ’ αυτές που αρχικά ήταν κάθετες σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι και αλλιώς ομάδες όπως η Νέα Σαλαμίνα εκφράστηκε υπέρ ενός τέτοιου ενδεχόμενου, ενώ και η Ομόνοια ευθύς εξ αρχής, στήριξε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αν όντως υιοθετηθεί από τους εμπλεκόμενους ένα τέτοιο σενάριο τότε οι ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι οι τέσσερις πρώτες με την Ομόνοια να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λίγκ και Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα να συμμετέχουν στο Γιουρόπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X