ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημο: Εισήγηση για «κλείσιμο» στο Βέλγιο

Πρωταθλήτρια της...διακοπής η Μπριζ

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με το Βέλγιο να γίνεται η πρώτη λίγκα που παίρνει την οριστική απόφαση να κηρύξει τη σεζόν λήξασα.

Ως προς το τι θα γίνει, αποφάσισαν να μετρήσει η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή και να δοθεί ο τίτλος στην Κλαμπ Μπριζ που είχε προβάδισμα 15 βαθμών από τη δεύτερη Γάνδη

Το διοικητικό συμβούλιο της Jupiler Pro League, συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης και οι πληροφορίες των συναδέλφων στη χώρα επιβεβαιώθηκαν: εισηγείται προς τη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να κηρυχθεί ως λήξασα η σεζόν και η δράση να σταματήσει οριστικά. Την τελική απόφαση προφανώς και θα πάρει η ομοσπονδία.

«Οριστική διακοπή στο Βέλγιο, πρωταθλήτρια η Μπριζ»

Όπως αναφέρεται, ο λόγος είναι πως ουδείς μπορεί να εγγυηθεί πως μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν στις 30/6 και σίγουρα μοιάζει δύσκολο να μπορούν να το κάνουν με κόσμο. Επίσης, ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών να γίνονται οι αγώνες, θα προκληθεί επιβάρυνση προς το σύστημα υγείας με απασχόληση πολλών επαγγελματιών υγείας στα γήπεδα κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει ενάντια στην κοινωνία.

Ως προς το τι θα γίνει, αποφάσισαν να μετρήσει η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή και να δοθεί ο τίτλος στην Κλαμπ Μπριζ που είχε προβάδισμα 15 βαθμών από τη δεύτερη Γάνδη. Η ομάδα που μπορεί να νιώθει αδικημένη είναι η Σαρλερουά, που για ένα βαθμό χάνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα, αποφάσισαν όπως εξετάσουν το ενδεχόμενο όπως ο τελικός του κυπέλλου, ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Αντβέρπ, αλλά και ο τελικός ανόδου της Β’ κατηγορίας ανάμεσα σε Μπέρσοτ και Λέουβεν, διεξαχθούν κανονικά.

Διαβάστε την ανακοίνωση (Στα Γαλλικά):

https://www.proleague.be/fr/nouvelles/article.html?Article_ID=884051

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X