ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλάμπους: «Δεν περιμέναμε τέτοια έκταση»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής ήρθε στο «Δασάκι» εκεί που ένας «δαιμονισμένος» Εθνικός Άχνας σκόρπισε την Ανόρθωση στους πέντε ανέμους. Το να ρίχνεις πεντάρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος σίγουρα ούτε απλό, ούτε εύκολο είναι και η ψυχολογία πλέον στον Εθνικό είναι στο ζενίθ. Στο πλαίσιο αυτό ο εκ των πρωταγωνιστών, Δημήτρης Χαραλάμπους, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αν περίμεναν τόσο ευρεία νίκη: «Η αλήθεια να λέγεται δεν το περιμέναμε. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας αλλά την έκταση δεν το περιμέναμε. Κατά τη διάρκεια όμως του πρώτου ημιχρόνου βλέπαμε πως το πλάνο βγήκε 100% και μας έβγαιναν συνεχώς πολλές ενέργειες».

Για τον τεχνικό της ομάδας: «Δεν μας άφησε ούτε στο ημίχρονο να ησυχάσουμε. Μας είπε ότι η Ανόρθωση θα μας πιέσει και αυτό έγινε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και έπειτα βρήκαμε τις αντεπιθέσεις και σκοράραμε».

Για το γεγονός πως η ομάδα παίρνει βαθμούς κόντρα στους μεγάλους: «Παίζει ρόλο το ότι κάθε ποδοσφαιριστής τα απολαμβάνει και πως δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Δείξαμε πως βγάζουμε το κάτι παραπάνω σε τέτοια παιχνίδια αλλά πρέπει να πάρουμε νίκες και σε άλλους αγώνες».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε απ’ το ΑΠΟΕΛ: «Ξεκίνησα απ’ το ΑΠΟΕΛ ακολούθησα την ομάδα σε προετοιμασίας δεν καθιερώθηκα όμως. Πήρα παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία και τώρα στον Εθνικό».

Για το γεγονός πως ο Εθνικός δίνει ευκαιρίες σε Κύπριους: «Πράγματι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία μας πιστεύει και είναι στα πόδια μας να τους δικαιώσουμε».

Για τον Κονέ: «Είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης κλάσης και χαιρόμαστε που είναι μαζί μας βοηθά. Πιστεύω πως έχει όλα τα φόντα για να κάνει το παραπάνω βήμα».

Για το κύπελλο: «Έχουμε πίστη και ξέρουμε όμως πως δεν είναι μαζί μας οι πιθανότητες αλλά θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για το καλύτερο».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X