ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιτσίδης: «Μας ενημέρωσαν ότι μέχρι τρεις μήνες δεν μπορούν να κολλήσουν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

Για τα κρούσματα στην Ένωση: «Υπήρχε και υπάρχει ανησυχία γιατί στο τελευταίο παιχνίδι αγωνιστήκαμε με την Ένωση που έχει θετικά κρούσματα. Πήραμε τα απαραίτητα μέτρα, κάναμε τεστ την Τετάρτη και σήμερα και είναι όλα αρνητικά. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα παραμείνει γιατί το έχουμε περάσει ξανά το έργο».

Για τις πιθανότητες να κολλήσουν ξανά οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού: «Μας έχουν ενημερώσει από το Υπουργείο ότι μέχρι κάποια περίοδο δεν μπορούν να είναι ξανά θετικοί αλλά αυτή η περίοδος έχει περάσει. Είναι μέχρι τρεις μήνες και ευελπιστούμε να μην έχουμε τα ίδια με την προηγούμενη φορά».

Για τις τελευταίες νίκες της ομάδας: «Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικές νίκες, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Απλά αυτές οι τρεις νίκες μας δίνουν πλέον την ευκαιρία να ελπίζουμε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε».

Τι άλλαξε στον Εθνικό: «Καταλυτική παρουσία του προπονητή αλλά και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τους πιστεύει όλους ο προπονητής και τους το δείχνει».

Για την συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, δεν βλέπουμε παραπέρα εκτός από το παιχνίδι με τον Ερμή. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και θα πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ελπίζω μέχρι τότε να μην προκύψουν κρούσματα ούτως ώστε να πάμε με τις καλύτερες πιθανότητες για να κερδίσουμε».

Για τους διεθνείς του Εθνικού: «Μας κάνουν περιφανούς οι διεθνείς μας, δείχνει ότι η ομάδα έχει ποιότητα. Να τους δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Ελπίζουμε οι Εθνικές μας να πάνε ακόμη καλύτερα για να κάνει το βήμα παραπάνω η Κύπρος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση