ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιτσίδης: «Δεν γνωρίζουμε εάν θα παίξουμε την Παρασκευή»

Υπάρχει ψυχραιμία για την αντιμετώπιση του θετικού κρούσματος

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας Μάριος Μιτσίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θετικό κρούσμα κορωνοϊού που προέκυψε στην ομάδα, αλλά και για το τι θα συμβεί με τον αγώνα με την ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο:«Νομίζω πως η υγεία του κάθε ανθρώπου είναι το σημαντικότερο αγαθό. Στηρίζουμε τον ποδοσφαιριστή μας απόλυτα, σε όλους τους τομείς. Είναι λεπτό ζήτημα. Δεν πρέπει να στιγματίζουμε ανθρώπους. Θα πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας»

Για τα συμπτώματα του παίκτη:«Εμφάνισε κάποια αδιαθεσία μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχε χάσει την όσφρηση και την οσμή στο πρόγευμα, τον παραπέμψαμε σε τεστ. Όλοι σήμερα έκαναν τα τεστ και προχωρήσαμε σε απολύμανση».

Για το παιχνίδι με ΕΝΠ:«Τρεις μέρες δεν κάναμε προπόνηση και όλα θα εξαρτηθούν από την ΚΟΠ για τυχόν αναβολή του παιχνιδιού. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει. Νομίζω θα πρέπει να περιμένουμε το πρωτόκολλο και τα αποτελέσματα σήμερα. Θα προχωρήσουμε, βάσει των αποτελεσμάτων. Η ομάδα μας τηρεί απόλυτα τα μέτρα, όμως δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει. Αντιμετωπίζουμε το θέμα με ψυχραιμία και με σοβαρότητα».

Για τους αντιπάλους των φιλικών: «Ενημερώσαμε και τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή και αυτοί πράττουν τα δέοντα. Ο ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε και στο φιλικό με τον ΠΟΞ προ ημερών, όμως εξαρτάται από αυτούς το τι θα πράξουν».

Για την προετοιμασία και το ρόστερ:«Νομίζω πως ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η ομάδα στελεχώθηκε με ποιοτικούς παίκτες, που τους είχε ανάγκη. Κρατήσαμε και τον κορμό μας. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν μας απασχολούν και θεωρούμε πως ήμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X