ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόκκινος φάκελος για ματς κυπέλλου

Το 24sports αποκαλύπτει…

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ιστοσελίδα μας αρχής γενομένης την 13η Φεβρουαρίου (δες εδώ) και αφού ακολούθησαν άλλα δύο δημοσιεύματα την επόμενη μέρα 14η Φεβρουαρίου(δες εδώ και εδώ) κάλεσε την ΚΟΠ να μας ενημερώσει για τυχόν κόκκινους φακέλους (εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ) που έφτασαν στα γραφεία της αλλά ουδέποτε ανακοινώθηκαν.

Η Ομοσπονδία με τη σειρά αρκέστηκε στο να μας αναφέρει την πάγια τακτική της να στέλνει τις εκθέσεις στην αστυνομία για περαιτέρω έρευνα (δες εδώ).

Η ιστοσελίδα μας είναι πια σε θέση να αποκαλύψει την έλευση και άλλου κόκκινου φακέλου, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία της ΚΟΠ και ουδέποτε είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν ότι κόκκινος φάκελος, στάλθηκε από το αρμόδιο παρατηρητήριο της ΟΥΕΦΑ για τον αγώνα που διεξήχθη στις 30 Οκτωβρίου 2019 μεταξύ Εθνικού και Ονήσιλλου Σωτήρας στο πλαίσιο του κυπέλλου.

Το συγκεκριμένο ματς έληξε με τον Εθνικό να επικρατεί με 5-1 και όλα τα γκολ να σημειώνονται στο Β’ ημίχρονο αφού το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου ήταν 0-0.

Όπως πληροφορούμαστε στην έκθεση της ΟΥΕΦΑ αναφέρεται συγκεκριμένα ότι στην ανάπαυλα του αγώνα παρατηρήθηκε ασυνήθιστη στοιχηματική δραστηριότητα σε τουλάχιστον τρεις κατηγορίες: στην επίτευξη πέραν των δύο γκολ (more 2.5), πέραν των τριών γκολ (more 3.5) και πέραν των τεσσάρων γκολ (more 4.5).

Επιπρόσθετα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στην έκθεση για το συγκεκριμένο παιχνίδι κυπέλλου καταλογίζεται υπαιτιότητα στην ομάδα της Σωτήρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X