ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
33° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Κίκης: «Φτάσαμε εδώ δίκαια και πανάξια - Ευλογία ο Ηλίας»

Οι δηλώσεις του προέδρου του Εθνικού μετά την παραμονή

Μετά τη νίκη επί του Ερμή που κλείδωσε την παραμονή του Εθνικού στην πρώτη κατηγορία, ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου ανέφερε τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντική μέρα για μας. Η χρονιά ξεκίνησε με τα χειρότερα δεδομένα για μας. Μπήκαμε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε βαθμούς, ευτυχώς όμως τελείωσαμε σήμερα όπως τελείωσαμε. Ευχαριστώ και συγχαίρω τον προπονητή μας, τους βοηθούς, τους ποδοσφαιριστές και όσους ήταν κοντά στην ομάδα, τους ανθρώπους που παλεύουν εδώ και τρεις μήνες σε αντίξοες συνθήκες για να καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε, πανάξια. Παρότι παίζαμε με δέκα ποδοσφαιριστές καταθέσαμε ψυχή και καρδιά. Θα αδικούμασταν αν φέρναμε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Εδώ και ένα χρόνο δούλεψαν τόσο επαγγελματικά οι ποδοσφαιριστές, ίσως να μη δούλεψαν έτσι μεγάλες ομάδες. Είμαστε μια οικογένεια και γι' αυτό τα καταφέραμε

Ο Ηλίας Χαραλάμπους έδεσε τους ποδοσφαιριστές και άλλαξε το κλίμα. Παλεύαμε παιχνίδι με παιχνίδι, παίρναμε αποτελέσματα, η ομάδα ανέβαινε και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε δίκαια και πανάξια. Δεν χάσαμε εκτός από την Πάφο και με τον ΑΠΟΕΛ. Σημαδιακή μέρα η σημερινή για το σωματείο μας. Έχουμε συμβόλαιο με τον Ηλία και για του χρόνου, είναι ευλογία που είναι εδώ. Ήρθε χωρίς περγαμηνές, αλλά έδειξε ότι είναι έξυπνος και ικανός. Ήταν η ψυχή της ομάδας».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση