ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλίας: «Είχαμε τον έλεγχο, αλλά το χαμένο πέναλτι μας επηρέασε»

Κομβικό σημείο η απώλεια του πέναλτι σημείωσε

Στην απώλεια του πέναλτι που στοίχισε, όπως είπε, στην ομάδα του παρά το γεγονός ότι κατά την άποψή του είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος του αγώνα, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα του β’ γκρουπ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο. Το πέναλτι που χάσαμε μας επηρέασε ψυχολογικά και στο 40’ δεχτήκαμε και γκολ που μας στοίχισε. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά από δύο δικά μας λάθη δεχτήκαμε δύο γκολ. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ. Εμείς έχουμε παιχνίδι κυπέλλου, θα αφοσιωθούμε εκεί. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να κρατηθούμε στην κατηγορία. Είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για την απώλεια ενός ακόμα πέναλτι: «Τα πέναλτι είναι 50-50. Οι πιο μεγάλοι παίκτες στον κόσμο χάνουν πέναλτι. Σίγουρα μας στοιχίζει αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που χτυπούν τα πέναλτι. Πρέπει να έχουν τις δυνάμεις να τα χτυπούν, δεν είναι εύκολο».

Για το ματς κυπέλλου: «Μας ενδιαφέρει πολύ το κύπελλο. Δεν είναι εύκολο γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια αλλά θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Για το κατά πόσον θα σωθεί ο Εθνικός: «Θα κάνουμε τα πάντα. Είναι κοντά όλες οι ομάδες, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση