ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτίδης: «Χάσαμε το μέτρο με το VAR - Σωστά έδωσε κίτρινη στον Γκεριέ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής του Ερμή

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM,95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» παραχώρησε ο προπονητής του Ερμή, Νικόλας Μαρτίδης.

Για την πρόκληση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ερμή: «Αν δεν πίστευα ότι θα πέτυχουμε τους στόχους μας δεν θα αναλάμβανα. Έχω μάθει στην πίεση. Εύχομαι ότι όλες οι ομάδες του δευτέρου γκρουπ θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Ελπίζω να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες στο τέλος».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Στόχος είναι σίγουρα η νίκη. Αντιλαμβανόμαστε ότι και ο αντίπαλος έχει ανάγκη τη νίκη όμως θα παλέψουμε. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί όλες οι ομάδες στο δεύτερο γκρουπ ακόμη και όταν χάνουν, η διαφορά είναι στη λεπτομέρεια. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι με 2-3 συνεχόμενα καλά αποτελέσματα η ομάδα θα πάρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση».

Για την διαιτησία στο Ανόρθωση-Απόλλων: «Ήταν ένα ντέρμπι που αν αποφεύγονταν ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις θα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων. Νομίζω έχουμε χάσει το μέτρο με το VAR σχετικά με το ποια είναι τα πρωτόκολλα. Για να καλέσουν τον διαιτητή πρέπει να είναι ξεκάθαρο λάθος, όταν ο διαιτητής όμως έχει μια άποψη και δεν είναι ξεκάθαρο το λάθος θεωρώ ότι οι VARίστερ δεν πρέπει να τον καλέσουν. Στη φάση της κόκκινης, θεωρώ ότι ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση και του προκλήθηκε πίεση το γεγονός πως πήγε στο VAR. Στη φάση του πέναλτι είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχουν κάμερες πάνω στη γραμμή. Με πολύ εύκολες λύσεις θα λυθούν τα προβλήματα μας και η προκατάληψη. Να μας πει η ομοσπονδία πότε καλεί τον διαιτητή το VAR και να τοποθετηθούν κάμερες εκεί που πρέπει».

Για το αγωνιστικό μέρος: «Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν. Ο Απόλλωνας από τη στιγμή που προηγήθηκε με 2-0 θα έπρεπε να κερδίσει. Από την άλλη η Ανόρθωση, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει και έμεναν ακόμη 15’, μπορεί να νιώθει και η ίδια απογοητευμένη που δεν κέρδισε. Πάντως είναι δύσκολη έδρα η Ανόρθωση και όπως ήρθαν τα πράγματα μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος που δεν έχασε. Η Ανόρθωση πρέπει να κάνει συνεχόμενες νίκες και πάλι δεν εξαρτάται από την ίδια».

Γενικό σχόλιο για το πρωτάθλημα: « Με βάση τη βαθμολογική θέση προκύπτει και το φαβορί. Η θέση των Ομόνοια, ΑΕΛ, Απόλλων και Ανόρθωση, αντικατοπτρίζει την ανταγωνιστικότητα και την σταθερότητα των ομάδων φέτος. Θα είναι καταστροφικό για Απόλλωνα και Ανόρθωση αν χάσουν στο επόμενο ντέρμπι, για Ομόνοια και ΑΕΛ όχι. Πλέον κάθε παιχνίδι μετρά διπλά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση