ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσόκκος: «Έχουμε πολλούς οφθαλμίατρους να συστήσουμε…»

Σχολιάζει τη διαιτησία ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης

Όπως συνηθίζει σε σημαντικές στιγμές της ομάδας του, ο εκ των προέδρων της ΕΝΠ Γιώργος Τσόκκος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και τα διαιτητικά του αγώνα.

Όπως είπε, έχουν οφθαλμίατρους να συστήσουν σε όποιον βλέπει αδικία των «γαλαζοκίτρινων».

Αναλυτικά:

«Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την ‘νίκη' του. Έχω δει το ΑΠΟΕΛ να παίζει τον Άγιαξ στο ΓΣΠ σαν την γάτα με το ποντίκι και το χειροκροτήσαμε, του χρόνου η Κύπρος θα έχει 5 ομάδες στην Ευρώπη λόγω ΑΠΟΕΛ, αν ο φίλος μου ο Πετεβίνος που συμπαθώ, είδε τις παραβιάσεις που είπε, και όχι τα αντίθετα φάουλ που προήλθαν τα γκολς του ΑΠΟΕΛ, έχουμε πολλούς οφθαλμίατρους να του συστήσουμε και στο Παραλίμνι και στην Λευκωσία. Δηλαδή αν είχε VAR χθες, ποιος θα δικαιωνόταν?

Θα αναγνωρίσω ότι ίσως έπρεπε να υπάρχουν και περισσότερες καθυστερήσεις, θα διαφωνήσουμε στα φάουλ, θα αναγνωρίσω ότι ίσως γίνονται περισσότερες «αδικίες και προσεγγίσεις εσωτερικά» της ομάδας που επηρεάζουν πιο συχνά το παιχνίδι μας από την εκάστοτε διαιτησία, πρώτα είναι η σκέψη και η δομή.

Είμαι της άποψης ότι όταν είσαι δυνατός σε όλα τα επίπεδα, με την ανάπτυξη που έχει η Επαρχία Αμμοχώστου, με τους καλύτερους ανθρώπους της, η ΕΝΠ δεν ρωτά κανένα όπως δεν ρωτούν οι άλλες μεγάλες ομάδες της κάθε Επαρχίας. Αυτή την στιγμή είναι η πιο αδύνατη ΕΝΠ που μπορούν να βρουν, δίνουμε δικαιώματα, νομίζω έχουμε χαλαρώσει πολύ και σαν ομάδα, και σαν πόλη και σαν Επαρχία.

Αν ο Γ.Κοσμά τιμωρηθεί σκληρά, που είναι το αναμενόμενο, αυτός ο διαιτητής πρέπει να διαγραφεί διά παντός, γιατί προσβάλει το ποδοσφαιρικό προϊόν, τους φιλάθλους, τους κόπους, προσβάλει ανθρώπους που χάνουν εκατομμύρια για να υπάρχει αυτή η ομάδα, και η Barcelona έχασε από την Granada και η Manchester City από την Norwich. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και προϊόν χωρίς μικρές ανταγωνιστικές ομάδες και εκπλήξεις, το κακό προϊόν θα το πληρώσουμε όλοι, δεν μπορείς να μην λαμβάνεις υπόψη το δημόσιο αίσθημα, χθες το είδε όλη η Κύπρος από ενδιαφέρον».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X