ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τίκκης: «Το φως θα νικήσει το σκοτάδι... πιθανόν το πρωτάθλημα να μην τελειώσει»

Τα παράπονα που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης

Το παρών του στη δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Κυριάκος Τίκκης, που εξέφρασε τα έντονα παράπονα της ομάδας του για τη διαιτησία στο ματς με την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Σπάνια με βλέπετε να κάνω δηλώσεις και να επέμβω στο έργο των προπονητών ή της διαιτησίας. Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις. Έντιμα, αντρίκια και Παραλιμνίτικα. Το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Αυτό είναι το μήνυμα μου. Το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Είναι η τελευταία φορά που ελπίζω να βλέπουμε αυτά τα πράγματα. Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα αντιληφθούν ότι προκαλούν τη νοημοσύνη μας. Θέλουμε σεβασμό στους κόπους και ισοκρατία. Επαναλαμβάνω, το φως θα νικήσει το σκοτάδι».

Αν θα γίνει καταγγελία της διαιτησίας: «Το να καταγγείλεις είναι η εύκολη λύση. Το θέμα και πραγματικά αυτό που μας λυπεί είναι ότι οι αγώνες είναι τηλεοπτικοί. Δεν είναι συγκεκριμένες φάσεις. Είναι η όλη ενέργεια που δυστυχώς λαμβάνουμε εναντίον μας από την πρώτη στιγμή του σημερινού και άλλων αγώνων. Άνθρωποι με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα των προπονητών μας βγαίνουν αρκετές φορές εκτός εαυτού, δεν είναι τυχαίο το να συμβαίνει αυτό. Δεν θα καταγγείλουμε τη διαιτησία όταν ξέρουμε πως δεν θα γίνει τίποτα. Δεν είναι αυτό που θα δώσει τη λύση, τη λύση θα τη δώσει το να αντιληφθούν οι αρμόδιοι ότι τα όργανα που έχουν για να τους βοηθήσουν να κάνουν τη δουλειά μας πρέπει να τα χρησιμοποιούν με θεμιτό τρόπο. Αν δεν το κάνουν να είστε σίγουροι ότι πιθανόν το πρωτάθλημα να μην τελειώσει. Σήμερα είδα πράγματα απίστευτα, αρκετές φορές βλέπαμε να ψάχνουν το παραμικρό για να σημειωθεί εναντίον της ομάδας μας. Πράγματα απίστευτα, πρωτοφανή. Δεν λέω ότι είναι καθαρά απόρροια της διαιτησίας το αποτέλεσμα αλλά αρκετές φορές είδαμε ότι εναντίον της ομάδας μας παίρνονται αποφάσεις κι είναι παραδεκτό από όλους στο κυπριακό ποδόσφαιρο ότι συστηματικά παίρνονται αποφάσεις εναντίον μας».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Τα πιο γλυκά γενέθλια… για Ένωση! (vid) Live Score

Τα πιο γλυκά γενέθλια… για Ένωση! (vid)

Επιβλητική νίκη για την ομάδα του Παραλιμνίου, που κέρδισε τον Ακρίτα με 5-0 και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια ...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΝΠ