ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουμής: «Τα αποτελέσματα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο»

Υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος ο παίκτης της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ, Αντώνης Κουμής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την καθημερινότητα του: «Όλοι προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα. Κάνουμε μια διαφορετική ζωή. Μας λείπει το ποδόσφαιρο όμως τα δεδομένα έτσι έχουν και πρέπει να τα αποδεχθούμε».

Για τις προπονήσεις στο σπίτι: «Οι προπονήσεις γίνονται όπως πρέπει στο σπίτι. Έχουμε καθημερινά προγράμματα από τον γυμναστή της ομάδας. Χτες μέσω της εφαρμογής στο διαδίκτυο κάναμε όλοι προπόνηση. Είχαμε και μια επαφή έστω και με αυτό τον τρόπο».

Για τα σενάρια επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Αν μας πούνε να παίξουμε και Μάιο και Ιούνη θα παίξουμε. Εγώ υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος. Η διακοπή πρωταθλήματος μπορεί να μας επηρεάζει θετικά όμως εγώ πιστεύω ότι τα αποτελέσματα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες έχουν αυτή την άποψη».

Για τον Γανέφσκι: «Είναι ένας προπονητής που απαιτεί πειθαρχία από την ομάδα του. Πιστεύω ότι η πειθαρχία είναι ένα σημαντικό όπλο για αυτόν τον προπονητή».

Για τη φετινή του παρουσία: «Έχω αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Όποτε κληθώ να αγωνιστών προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Συμβιβασμός...

Συμβιβασμός...

«Λευκή» ισοπαλία στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής
24sports team
 |  ΕΝΠ