ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραβίδας: «Ο Μάζιτς μας ξιουρίζει... Δεν θα γίνω ο Μακάριος του ποδοσφαίρου»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 του προέδρου της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Κατάφερε η Ανόρθωση και η διαιτησία, με όλο τον σεβασμό στην Ανόρθωση. Ο κύριος με τα μαύρα δεν ήθελε η δική μας ομάδα να κερδίσει. Σε μία φάση έδωσε ανάποδα φάουλ και κίτρινη κάρτα. Για τη φάση του πέναλτι, αν λογιστεί πέναλτι αυτό και κόκκινη κάρτα, τι να πω και μετά το πιάνει ο Σισκόφσκι και δίνει επανάληψη. Είναι όπως τα έγραψα στην ανάρτηση. Δεν στεκόμαστε εκεί, η Δόξα είναι η καλύτερη ομάδα στο β’ γκρουπ, το αποδείξαμε και θα το αποδείξουμε ξανά. Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει καλό προπονητή και θα τα καταφέρει. Στη φάση του πέναλτι είχε κάτι; Μόνο η Δόξα ήταν στο γήπεδο. Ποτέ δεν κατάγγειλα διαιτητή γιατί δεν αξίζει τον κόπο, είναι χαμένα λεφτά. Αν θέλουν να το τιμωρήσουν να το κάνουν οι ειδικοί. Όταν κάτι να κάνει αυτός ο διαιτητής, τι νομίζεται ήθελε να κερδίσει η Δόξα, όσον για αυτό που ήταν στο ΒΑΡ, όλοι οι σκύλοι είναι μία γενιά.

Για τις συναντήσεις με τον κ. Μάζιτς: «Δεν μπορεί να διορθωθεί τίποτα, γιατί να πηγαίνω στις συναντήσεις με τον Μάζιτς, για να με ξιουρίζει;»

Για τις ευθύνες του πρόεδρου της ΚΟΠ: «Ο κ. Κούμας την μία είναι στο Ντουμπάι, την άλλη στην Φίφα δεν μπορεί να ελέγχει τα πάντα. Θα ζήσουμε με αυτά τα πράγματα και τα όσα κάνουν. Θα πάρουμε πιστόλια να τους σκοτώσουμε για τις μπάλες; Για όνομα του θεού. Ο διαιτητής χθες δεν βοήθησε την Ανόρθωση, βοήθησε κάποιους άλλους. Δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα, καμία αρχή, ελέγχονται τα πάντα. Δεν μπορώ να γίνω ο Μακάρειος του ποδοσφαίρου και να κρατώ σφυρί. Δεν θα τρέχω όλη μέρα στις επιτροπές. Έδωσα τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου, τους είπα ότι πρέπει να παίζουν εναντίων όλων, ομάδων διαιτητών και παρατηρητών, όλων».

Για το ματς της Πέμπτης: «Πάμε να κάνουμε το καλύτερο μας, να πάρουμε τη νίκη. Ήταν λάθος μου που δεν έφερα πιο γρήγορα τον Σακκά. Αναλάβαμε το λάθος μας και τον φέραμε. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και χαρακτήρας. Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση