ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλάμπους: «Δεν μας άξιζε η ήττα»

Δηλώσεις του τεχνικού της Δόξας

Δεν τα κατάφερε η Δόξα και γνώρισε την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ με 1-0. Αποτέλεσμα ασφαλώς που έφερε την απογοήτευση του προπονητή της ομάδας, Ηλία Χαραλάμπους, ο οποίος τόνισε ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικό σχόλιο: «Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε αρκετά καλά, βρήκαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Εμπραλίντζε που δυστυχώς δεν την κάναμε γκολ. Μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά χάσαμε τον ρυθμός μας αλλά ούτε ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στον 2ο ημίχρονο αλλάξαμε μερικά πράγματα, μπήκαμε αρκετά καλά, είχαμε νομίζω καθ' όλη την διάρκεια τον έλεγχο. Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πετύχαμε ένα γκολ, αλλά δεν μέτρησε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατάμε την εικόνα του 2ου ημιχρόνου. Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και εμείς θα συνεχίσουμε για την δύσκολη συνέχεια».

Για τα πράγματα που πρέπει να διορθώσει: «Μετά το πρώτο 15λεπτο, δεν ήμασταν ήρεμοι με την μπάλα, έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, πράγμα που διορθώσαμε στο 2ο ημίχρονο. Όταν όμως δεν βάζεις γκολ και βάζει ο αντίπαλος, πιστεύω πως το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια ξανά στον Ολυμπιακό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση