ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «παρανοϊκά» στατιστικά του Σαντίκ!

Μόνος του και όλοι τους, όταν παίζει στη Δόξα

Όταν φορά τη φανέλα της Δόξας αφηνιάζει ο Μπεράτ Σαντίκ, αφού με τα δυο γκολ που σκόραρε με τη Νέα Σαλαμίνα έφτασε στα πέντε σε έξι συμμετοχές στη φετινή σεζόν! Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια και αυτή ήταν η πρώτη του ντομπιέτα.

Γενικότερα, με το φετινό εκρηκτικό του ξεκίνημα ο 34χρονος Φινλανδός προσθέτει στα απίθανα νούμερα που έχει στο πρωτάθλημά μας όταν φορά τη φανέλα της Δόξας.

Έχει σκοράρει με τα δυο της Τετάρτης(21/10) 35 γκολ σε 48 συμμετοχές που έκανε στις δυο θητείες του ή 0,72 γκολ ανά αγώνα! Ελάχιστοι παίκτες μπορούν να γράψουν τέτοια νούμερα, πόσο μάλλον σε ομάδες όπως η Δόξα που παλεύουν για την παραμονή τους. Αν το επεκτείνουμε σε λεπτά, σκοράρει μια φορά ανά 121 λεπτά που αγωνίζεται.

Στην καριέρα του στη Δόξα μετρά ένα καρέ, στο 5-2 επί του ΑΠΟΕΛ, ένα χατ τρικ σε αγώνα με την Αλκή ενώ σε άλλα εφτά ματς σκόραρε από δυο φορές.

Για σκοπούς σύγκρισης, αναφέρουμε πως στην Ανόρθωση έκανε εννιά συμμετοχές, ή 293 λεπτά, χωρίς να σκοράρει και στην Ένωση σε έξι (288’) είχε δυο γκολ.

Φαίνεται πως τη βρίσκει ο ίδιος στη Δόξα αλλά και η Δόξα τον έχει ανάγκη αφού πέρσι που της έλειπε έβαλε 15 γκολ σε 23 αγώνες ή ένα γκολ ανά 138 λεπτά. Μικρότερο νούμερο από όσο είχε ο ίδιος ο Σαντίκ μόνος του!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση