ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικονομίδης: «Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε για τη νίκη»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Δόξα

Σημαντικό βαθμό πήρε η Δόξα απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Σακκά έδωσε βάρος στην άμυνα και έψαξε με αντεπίθεση κάποιο τέρμα. Το πλάνο λειτούργησε πολύ καλά και δεν δέχθηκε τέρμα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Οικονομίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα: «Ήταν σημαντικό που πήραμε την ισοπαλία. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και γι’ αυτό δεχθήκαμε επιθέσεις απ’ την Ομόνοια στην αρχή. Μετά ανεβήκαμε και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες και αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο προπονητής μας ζήτησε πολλά τρεξίματα και να προσέχουμε όταν κοντεύει η Ομόνοια, κάτι που πράξαμε, και να βρούμε επίσης τις αντεπιθέσεις».

Για το φετινό πρωτάθλημα και το γεγονός πως ακόμη και οι μικρές ομάδες παίρνουν βαθμούς απ’ τους μεγάλους: «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και ιδιαίτερο. Πρώτη φορά μείναμε τόσο καιρό έξω. Απ’ την προετοιμασία ξέραμε ότι θα βάζαμε δύσκολα στους άλλους».

Για τις πέντε αλλαγές: «Νομίζω είναι κάτι που θα χρειαστεί. Υπάρχει αρκετή κούραση ένεκα της αποχής και το είδαμε και στα άλλα πρωταθλήματα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ