ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπασάντρε: «Θα πετύχουομε το στόχο της παραμονής»

Δηλώσεις από τον τεχνικό της Δόξας

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Δόξας αναφορικά με το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Αρχικά ευχαριστώ όλους που βρίσκονται εδώ στην πρώτη μου διάσκεψη».

Οι εντυπώσεις του από τον αγώνα: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες επειδή παίζαμε και οι δύο με τον ίδιο τρόπο, η μόνη διαφορά είναι οτι η Σαλαμίνα κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, στο πρώτο δεν έγινε κάποια φάση. Στην επανάληψη επειδή σκόραραν μας αφησαν να ανεβούμε, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως είμαι πολύ περήφανους για τους παίκτες μου, λαμβάνοντας υπόψη και τις περιστάσεις και την αναβολή, όμως νομίζω πως θα ήταν πιο δίκαιο αν παίρναμε από ένα βαθμό».

Η εντύπωσή του για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Είναι ένα δυνατό και δύσκολο πρωτάθλημα, είδα το παιχνίδι της Σαλαμίνας με την ΑΕΚ για το κύπελλο, όπως και κάποια του πρωταθλήματος, είναι δύσκολο».

Για το ρόστερ και αν μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση: «Θα πετύχουομε το στόχο της παραμονής, έχουμε δυνατο ρόστερ, τα πρώτα παιχνίδια είναι λίγο διαφορετικά, όμως υπάρχει και η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος όπου θα κριθούν πολλά».

Για τις μεταγραφές: «Ο σύλλογος δουλεύει πάνω σ'αυτό με τον πρόεδρο, θέλουμε να έχουμε την πιο δυνατή ομάδα που μπορούμε να έχουμε, στόχος δεν είναι να ζητήσω παικτες αλλά να δουέψω με αυτούς που έχω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση