ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κωνσταντίνου: «Φαντάζομαι ότι σε κάποιο στάδιο θα μας καλέσει η Επιτροπή Δεοντολογίας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο αντιπρόεδρος της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι, με τη Στέλα Σωκράτους, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για το νέο γήπεδο της Δόξας: «Έχει γίνει χορτοφύστεση και υπολογίζουμε ότι μέχρι το τέλος Νοέμβριου θα είναι έτοιμο το γήπεδο. Προσπαθούμε αρχές Δεκεμβρίου να αγωνιστούμε. Θα έλεγα ότι μέσα Δεκεμβρίου θα τα καταφέρουμε εάν και εφόσον πληρούμε τις προϋποθέσεις της Αρχής Αδειοδότησης».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, νομίζω θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων».

Για το ότι η Δόξα παίζει εντός έδρας: «Όχι μόνο εντός έδρας αλλά και εκτός η Δόξα έβαλε ως στόχο να παίρνει πάντα το τρίποντο. Μαζί με τον Άρη θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία, παρά το ότι ο Άρης έχει υψηλότερες βλέψεις. Στις μεγάλες ομάδες υπάρχει μια αστάθεια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θέλουμε να μπούμε στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου νιώθοντας μια ασφάλεια. Δεν θέλουμε να έχουμε τα περσινά».

Αγωνιστικά νέα: «Επιστρέφει ο Καραμανώλης, θα αγωνιστεί ο Αντάμοβιτς και θα χάσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Κοβάσεβιτς».

Για τους διεθνείς: «O Τανζανί νομίζω πρέπει να επιστρέψει σήμερα».

Για την έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας: «Όχι πέραν από τις επίσημες ανακοινώσεις της Επιτροπή ότι ορίστηκαν δύο λειτουργοί κι άρχισαν οι έρευνα δεν μας έχουν καλέσει επίσημα για να δωσουμε κάποια στοιχεία. Εμείς αναμένουμε με βάση και τις δηλώσεις του προέδρου της επιτροπής να δουν το φιλμ του αγώνα οι εμπειρογνώμονες και τις ενδοεπικοινωνίες και φαντάζομαι ότι σε κάποιο στάδιο θα μας καλέσουν για να δώσουμε τη δική μας άποψη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση