ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Αν είναι δίκαιο να πέσει η Δόξα με αυτά τα δεδομένα να πέσει»

Η θέση της Δόξας για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

Για τα θέματα που αφορούν τη Δόξα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση τη δεδομένη στιγμή: «Σκεπτόμενοι το τι αντιμετωπίζει ο τόπος, το ποδόσφαιρο είναι από τις τελευταίες προτεραιότητες. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που έχουν οι παίκτες. Είναι πάρα πολλά τα προβλήματα. Προτεραιότητα είναι η υγεία. Πιστεύω ότι βιάζεται η UEFA, βγάζει αποφάσεις που αναιρεί την επόμενη ημέρα. Πρέπει να περιμένουμε τους ειδικούς».

Για την πληροφορία για μη εκπροσώπηση της ομάδας στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ: «Ήταν λάθος, εκπροσωπήθηκε. Ήταν εκεί ο Κώστας Χριστοδούλου και εξέφρασε τις δικές του απόψεις».

Για τη συνέχιση του πρωταθλήματος: «Εκείνο που ενοχλεί είναι οι απόψεις που εκφράζονται για να παιχτεί στο γήπεδο το πρωτάθλημα. Είναι εύκολο να το λέμε αλλά δύσκολο να γίνει στην πράξη. Θέλω να τους ρωτήσω αν εγγυούνται την ασφάλεια των παικτών και ποιος θα πληρώσει τις αποζημιώσεις αν πεθάνει κάποιος. Στο πιο αισιόδοξο σενάριο. Δεν ρισκάρουμε τη ζωή για κανένα λόγο».

Για το θέμα του υποβιβασμού και το αγωνιστικό συμφέρον της Δόξας αν δεν υπάρξει: «Δεν λέει κανένας ότι δεν μας ευνοεί, αλλά αλίμονο αν σε αυτό το θέμα σκεφτόμαστε το σωματειακό μας συμφέρον. Αν ο κόσμος σκέφτεται έτσι αλίμονο. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που θα διακινδυνεύσουν τη ζωή τους, βιασύνη σημαίνει κόστος. Να αγωνιστώ στο γήπεδο και αν πέσω να πέσω, αλλά γιατί έδωσα τα πάντα και δεν τα κατάφερα. Για καμιά ομάδα δεν είναι τα ίδια τα πράγματα. Αν είναι δίκαιο να πάει η Δόξα διαβάθμιση με αυτά τα δεδομένα να πάει».

Για το αν υπάρχουν παίκτες εκτός Κύπρου: «Έχουν αποχωρήσει, πήγαν στις οικογένειές τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ζητά κάποιος να πάει στη χώρα του. Είναι ο Γκρεμσλ, ο άλλος από την Αυστρία και ακόμα ένας, δεν έχουν σημασία τα ονόματα. Γιατί να τους φέρω αφού η κατάσταση είναι τόσο απρόβλεπτη; Είναι τραγική η κατάσταση».

Για το σχέδιο της κυβέρνησης: «Έχουμε αιτηθεί συμμετοχή. Οι μικρομεσαίες ομάδες στηρίζουν κατά 70% τα έσοδά τους στα τηλεοπτικά. Θα έχουν όλοι πρόβλημα».

Για τα σχέδια για το γήπεδο: «Είχαμε ραντεβού την προηγούμενη Παρασκευή για να υπογράψουμε τη σύμβαση. Μας παρακάλεσε ο ΚΟΑ να περιμένουμε, περιμένουμε το πράσινο φως από τον ΚΟΑ. Ο εργολάβος είναι έτοιμος να ξεκινήσει αμέσως».

Για την ΚΟΠ: «Πιστεύω ότι τηρεί την πιο σοβαρή στάση από όσους εμπλέκονται. Κυρίαρχο στοιχείο που θα καθορίσει τη στάση της είναι η θέση των επιστημόνων και μετά του κράτους».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X