ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Άλλη μια μεταγραφή»

Δηλώσεις του εκ των αντιπροέδρων της Δόξας

Ο προγραμματισμός της Δόξας βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση και η προετοιμασία στο γήπεδο της στην Περιστερώνα έχει ήδη ξεκινήσει. Ταυτόχρονα ένα απ’ τα θέματα που τρέχουν στο ρεπορτάζ της ομάδας είναι το κεφάλαιο Μακάρειο στάδιο και οι αναβαθμίσεις που χρειάζεται ένεκα VAR. Στο πλαίσιο αυτό ο εκ των αντιπροέδρων της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορ Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το Μακάρειο και τα έργα: «Πριν μερικούς μήνες και τέσσερις συγκεκριμένα είχε αδειοδοτηθεί ότι μπορεί να κάνει κανονικά αγώνες Α’ κατηγορίας. Τώρα εκείνο που γνωρίζουμε εμείς σε σχέση με το VAR είναι τις απαιτήσεις για το φωτισμό. Οι απαιτήσεις είναι για 800 wat τουλάχιστον. Η επιστολή του ΚΟΑ λέει πως δεν έχει την ώρα αυτή τη στιγμή κυρίως ένεκα χρόνου να κάνει τα έργα. Το καλό για εμάς είναι πως το VAR θα μπει Δεκέμβρη ή και Γενάρη και θα έχει το χρόνο που χρειάζεται ο ΚΟΑ. Το Μακάρειο δεν ανήκει σε εμάς, ούτε στον Ολυμπιακό αλλά στον ΚΟΑ. Κρίνω πως όπως είναι τώρα το Μακάρειο δεν έχει κανένα πρόβλημα για να γίνονται αγώνες μέχρι τον Δεκέμβριο και χωρίς το VAR».

Για τη χωρητικότητα: «Έχουν γίνει κάποια βελτιωτικά έργα από πέρσι και η χωρητικότητα του Μακάρειο είναι στις 7300. Ακόμη και το 33% για εμάς είναι ικανοποιητικός για εμάς αλλά και για τους φιλοξενούμενους που την περσινή σεζόν είχαν κοντά στους 1000».

Για τον Κόστα και τον Ταϊβό: «Νομίζω θα είναι απ’ τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και θα πρέπει να ετοιμάσουμε σύνολο που να μπορεί να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Είναι ποδοσφαιριστές με πολύ καλές εμπειρίες αλλά τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Αν δεν δεις τον παίκτη πως θα προσαρμοστεί στα Κυπριακά δεδομένα δεν ξέρεις».

Για τις υπόλοιπες κινήσεις: «Είμαστε συμπληρωμένοι κοντά στο 90%. Επενδύσαμε στους Κύπριους, ήρθε και ο Σαντίκ και θεωρώ πως θα έχουμε φέτος το γκολ που μας έλειπε την περσινή σεζόν. Θα πάρουμε ακόμη ένα παίκτη και πιθανότατα στην επιθετική γραμμή».

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X