ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καπαρτής: «Γυρίζουμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά στην ζωή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο ποδοσφαιριστής της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Βαλαντης Καπαρτής.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την φετινή χρονιά στον ΑΣΙΛ και την Δόξα: «Ο ΑΣΙΛ μου έδωσε την ευκαιρία, μετά απί την περιπετεια μου. Πάτησα ξανά γρασίσι και θεωρώ ότι είχαμε μια πετυχημένη χρονιά. Τώρα για την Δόξα, τα επόμενα δύο χρόνια έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους και θέλουμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ήταν μια μεταβατική περίοδος για μένα, δούλεψε με σωστούς ανθρώπους και τα κατάφερα. Έχω μπροστά μου μια πρόκληση και πιστεύω ότι με την σωστή δουλειά θα επιστρέψουμε».

Για την περιπέτεια υγείας του: «Ήταν μια περίοδος που ξεπέρασα και με έκανε πιο δυνατό. Κάνω τις εξετάσεις μου, γυρίζουμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά στην ζωή. Είχα στήριξη από την οικογένεια μου και όλους τους ανθρώπους και τα κατάφερα».

Η εμπειρία του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference: «Ήταν ένας τελικός πολύ καλός, ζούσαν και γι αυτό τον τελικό και τα κατάφεραν να το σηκώσουν. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία».

Για την Α' κατηγορία: «Θεωρώ ότι η Πάφος και ο Άρης άλλαξαν το πρωτάθλημα. Δυνάμωσαν τις ομάδες τους και έκαναν το πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση