ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Καρφώνει» Σαλαμίνα η Δόξα - σκέψεις για ένσταση

Οι της Δόξας ισχυρίζονται ότι δύο νέοι παίκτες των Βαρωσιωτών δεν τέθηκαν υπό καραντίνα...

24sports team

info@24sports.com.cy

Έντονες είναι οι πληροφορίες που φέρουν την Δόξα να προβαίνει σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, καθότι δύο παίκτες των νικητών, φέρεται με βάση τους ισχυρισμούς των συνεργατών του Κώστα Καραβίδα να μην έχουν περάσει τη διαδικασία της καραντίνας μολονότι αφίχθησαν από χώρες που το πρωτόκολλο επιβάλλει απομόνωση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 4-3 υπέρ των ερυθρόλευκων σε ένα ματς συγκλονιστικό όπως εξελίχθηκε, όμως, η συμμετοχή δύο εκ των τεσσάρων νεοαποκτηθέντων παικτών της γηπεδούχου, κίνησε υποψίες στην ομάδα του Κώστα Σακκά.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τους Τσουκαλά και Μουστιβάρ και με βάση όσα ισχυρίζονται οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, οι δύο παίκτες έπρεπε να μπουν σε καραντίνα λόγω της Κατηγορίας στην οποία βρίσκονται οι χώρες από τις οποίες ήρθαν.

Τελική απόφαση κατά πόσο ή όχι, θα υποβάλουν ένταση δεν έχει ακόμη προκύψει, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της Δόξας, φαίνεται να έχει στείλει σαφές μήνυμα στους γηπεδούχους πως διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί σε περίπτωση που πάει τη Νέα Σαλαμίνα στη Δικαστική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση