ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραβίδας: «Καμιά σχέση με Ουζόχο και μανατζερικά»

Ο Κώστας Χριστοδούλου απαντά στις κατηγορίες Παπασταύρου

Μέσα από τις τοποθετήσεις του Σταύρου Παπασταύρου για τον Κώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα) αφέθηκε ξεκάθαρα να νοηθεί πως πέραν από πρόεδρος της Δόξας ενεργεί και ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Αναρωτήθηκε μάλιστα κατά πόσο στην ΚΟΠ τα γνωρίζουν όλα αυτά.

Ο ίδιος ο «Καραβίδας» ρωτήθηκε σχετικά στην παρέμβασή του στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Καλώς τα παιδιά», ώστε να εκφράσει τη δική του θέση.

Με έντονο ύφος διέψευσε κατηγορηματικά πως έχει σχέση με εκπροσώπηση παικτών και ειδικότερα τον Φράνσις Ουζόχο για την περίπτωση του οποίου ξεκίνησε η κόντρα των δυο ανδρών.

Όπως είπε, η μόνη του ενασχόληση είναι όταν παράγοντες άλλων ομάδων που εμπιστεύονται τη γνώμη του τον ρωτούν για παίκτες και τους λέει αν είναι καλοί ή όχι. Έτσι έγινε και με τον Ουζόχο αλλά και άλλους παίκτες με τους οποίους τον είδαμε να φωτογραφίζεται, όπως είπε.

Σε ερώτηση κατά πόσο μετέβη στο ΤΑΕ για κατάθεση στα πλαίσια της υπόθεσης του δελτίου υγεία του παίκτη, δημοσιεύματα φέρουν τον πρόεδρο της Δόξας να το έχει πράξει τον Φλεβάρη του 2019, επίσης το διέψευσε κατηγορηματικά. «Ουδέποτε πήγα στο ΤΑΕ για Ουζόχο», ανέφερε.

Ως προς την εκπροσώπηση του ίδιου του Ουζόχο, ο κ. Χριστοδούλου τόνισε πως ο παίκτης εκπροσωπείται από το πρακτορείο Stellar και το παράρτημά του στην Ισπανία. Από έρευνα στο διαδίκτυο η εταιρεία αυτή όντως εκπροσωπεί τον παίκτη και μαζί μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο όπως Γκάρεθ Μπέιλ, Σαούλ Νίγκεθ, Βόιτσεχ Σέσνι και Λουκ Σο.

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X