ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φαίνεται δεν άρεσαν οι τιμές στον κ. Παπασταύρου»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλώς τα παιδιά» του ΣΠΟΡ FM 95.0 για όσα του καταλόγισε ο Σταύρος Παπασταύρου στην εκπομπή της Ομόνοιας «Total Green».

Απάντησε στις κατηγορίες και άφησε αιχμές.

Αναλυτικά:

Για τον Ουζόχο: «Δεν ξέρω αν ήθελε ή όχι να τον πάρει και προσπαθεί να ρίξει ευθύνες. Δεν είμαι εγώ ο σάκος του μποξ. Εγώ τον παρέπεμψα στην εταιρεία που εκπροσωπεί τον παίκτη. Ανήκει στη Stellagroup Ισπανίας».

Για τα μαύρα: «Υπήρχαν άνθρωποι που είναι στην Ομόνοια και είναι μπροστά. Εγώ είπα θέλει 200χιλ. η Λα Κορούνια και 200χιλ. κομίσιον. Ούτε μαύρα ούτε κόκκινα. Είναι φίλος μου ο εκπρόσωπος και έκανα το διαμεσολαβητή. Έπεσε θύμα ανθρώπων δικών του. Μίλησε δυο φορές και έκανε τεράστια σφάλματα και εύχομαι να μην έχουν κόστος. Είπε για καταλόγους και έμεινε εκτεθειμένος. Έρχεται ρίχνει μια βόμβα και φεύγει στην Αμερική. Αν υπάρχουν που τους είδε τους τιμοκαταλόγους. Σε παραλίες άκουσα κι εγώ. Φαίνεται δεν του άρεσαν οι τιμές και βγήκε να μιλήσει. Να μας πει που τους βρήκε. Αυτός κατηγορεί όχι εγώ. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν αυτά».

Για τους φακέλους: «Κερδίσαμε 2-1 την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος και ήρθε κόκκινος φάκελος. Το έστησε η Ανόρθωση για να χάσει; Δίνω ένα παράδειγμα από τη δική μου ομάδα για να μην παρεξηγηθώ. Δεν είναι αγγελικά πλασμένο το ποδόσφαιρο αλλά όχι τόσο βρώμικο όσο το παρουσιάζουν».

Για το αν είναι ατζέντης παικτών: «Μπορώ κι εγώ να μπω στο google να βρω κουβέντες για διάφορα για τον Παπασταύρου. Εμένα εν λίγα τα αγγλικά μου, δείτε τα. Μακάρι να έχει εκατομμύρια βέβαια. Στο χώρο του ποδοσφαίρου μπήκε ανεκπαίδευτος. Είναι άπειρος».

Αν έφερε τον Ουζόχο στην Ανόρθωση και πήγε στο ΤΑΕ για κατάθεση: «Όχι. Αν είπα στον Παντελή πως είναι καλός δε σημαίνει πως τον εκπροσωπώ. Ουδέποτε πήγα στο ΤΑΕ να καταθέσω για το δελτίο υγείας του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X