ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστολή Κρις προς Γενικό Εισαγγελέα «Διάτρητο νομικά το πόρισμα»

Τα τρια σημεία της επιστολής

Μετά και τη χθεσινή αποκάλυψη του πορίσματος της επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, το οποίο παρουσιάζει τον Κώστα Χριστοδούλου, τον Ανδρέα Κόγια και τον Στέλιο Ιωάννου ως παράγοντες του ποδοσφαίρου που λειτουργούν κατά παράβαση του «ασυμβίβαστου», οι εξελίξεις τρέχουν.

Από πλευράς Κώστα Χριστοδούλου, ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, Κρις Τριανταφυλλίδης, ήδη έχει στείλει επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα, με την οποία αναφέρετε στο πόρισμα το οποίο και όπως σημειώνει είδε τόσο ο ίδιος όσο και ο πελάτης τους από μέσα μαζικής επικοινωνίας καθώς δεν τους έχει κοινοποιηθεί κάτι.

Στην επιστολή υπάρχουν τρία σημεία. Αρχικά είναι το γεγονός πως το πόρισμα δεν θα έπρεπε να διαρρεύσει προς τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και να γίνει γνωστό προς την πλευρά τους από αυτή την οδό.

Έπειτα όπως σημειώνει ο κύριος Κρις Τριανταφυλλίδης το πόρισμα είναι διάτρητο νομικά καθώς δεν έχει ληφθεί καμιά κατάθεση, ούτε υπήρξε καμιά επικοινωνία με το κεντρικό πρόσωπο που αφορά, τον Κώστα Χριστοδούλου.

Το τελευταίο σημείο της επιστολής, είναι το πόρισμα αφορά σύγκρουση συμφερόντων και όπως τόνισε και στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», ο ίδιος ο Κρις Τριανταφυλλίδης «εκ των γεγονότων είναι ανυπόστατο το γεγονός πως υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση