ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
27 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αίμα κι άμμος... στο «Αμμόχωστος»

Η Νέα Σαλαμίνα μάχεται να κρατηθεί ζωντανή, η Δόξα έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την παραμονή

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής που μας πέρασε είχαν ξεκαθαρίσει στον μεγαλύτερο βαθμό το σκηνικό στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ. Ο Εθνικός οριστικοποίησε τη μαθηματική παραμονή του, ενώ από την άλλη ο Ερμής έγινε η τρίτη ομάδα που υποβιβάζεται μετά τις ΕΝΠ και Καρμιώτισσα.

Αυτό έδωσε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα σε όλες της αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής, πλην μίας. Το παιχνίδι ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τη Δόξα (σέντρα στις 20:00 στο «Αμμόχωστος») είναι στην ουσία όλα τα λεφτά αυτή την αγωνιστική, αφού μέσω αυτού θα κριθεί εάν το ενδιαφέρον ως προς τη μάχη για παραμονή θα παραταθεί μέχρι και το φινάλε, ή αν το καρέ των ομάδων που θα υποβιβαστούν θα κλειδώσει από σήμερα.

Το τελευταίο θα ισχύσει σε περίπτωση που δεν χάσει η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει 45 βαθμούς έναντι των 40 της Νέας Σαλαμίνας και αν πάρει τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας στο «Αμμόχωστος» κλειδώνει την παραμονή της και ταυτόχρονα τον υποβιβασμό του αντιπάλου.

Η Νέα Σαλαμίνα, ως εκ τούτου, χρειάζεται νίκη και μόνο για να μείνει «ζωντανή». Το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι, βεβαίως, δεν αρκεί από μόνο του για να σωθεί, αφού την τελευταία αγωνιστική θα χρειάζεται απαραιτήτως νίκη σε βάρος της Καρμιώτισσας στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ταυτόχρονα ισοπαλία ή ήττα της Δόξας από την ΕΝΠ στο Μακάρειο, προκειμένου είτε να την ξεπεράσει, είτε να την πιάσει στους 46 βαθμούς και χάρη στα καλύτερα αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες να κλειδώσει την παραμονή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση