ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σακκάς: «Ήταν μεγάλη έκπληξη - Θα προκριθεί η Ομόνοια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Κύπριος τεχνικός

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε πρώην πλέον προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς.

Αναλυτικά:

Λίγα λόγια για την αποχώρηση του από την Δόξα: «Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη. Σέβομαι όμως την απόφαση του προέδρου και των συνεργατών του. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ καλά ως πριν από δύο εβδομάδες, όμως πρέπει να πάμε παρακάτω. Η ομάδα είχε κάποια θέματα, όλοι γνωρίζουν τους λογούς, όσοι είναι κοντά στην Δόξα, νομίζω με λίγη υπομονή θα μπορούσαν να ξεπεραστούν».

Γενικότερα για την Δόξα: «Η Δόξα είναι καλά στελεχωμένη ομάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό ήρθαν κάποιες ατυχίες και στερηθήκαμε τις υπηρεσίες πολλών και σημαντικών ποδοσφαιριστών. Έχασε η ομάδα από την ροή της και έπρεπε να βρούμε τρόπο να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Είχαμε πάρει 31 βαθμούς σε 26 παιχνίδια και νομίζω είναι μια πάρα πολύ καλή συγκομιδή. Στερηθήκαμε τις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Μιντίκκης, Μέσκα, Μαρτίνου, Κίκα. Κάποιοι που ήρθαν τον Γενάρη δεν ήταν τόσο έτοιμοι να μας βοηθήσουν. Εκτιμώ όμως την απόφαση τους. Έκανα όνειρα για αυτή την ομάδα και ως πριν δυο εβδομάδες συζητήσουμε με τον πρόεδρο για την νέα σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι η Δόξα δεν θα πέσει κατηγορία, επιστρέφουν άμεσα κάποιοι ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Η Δόξα εντός έδρας δεν έχασε από καμιά ομάδα που βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο».

Αν έκανε ότι μπορούσε: «Λάθη γίνονται από όλους. Σίγουρα όμως δεν έκανα κάτι από μόνος μου, ήταν μια συλλογική προσπάθεια. Έλεγα ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την εξάδα, κάτι που είχαμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον πρόεδρο, τον σέβομαι πάρα πολύ και αγαπά την ομάδα».

Για την αποχώρηση του Πάντιτς: «Προπονητικά ναι ήταν λάθος. Πάντα σε μια ομάδα πρέπει να βλέπουμε όλα τα δεδομένα, τα οικονομικά και πολλά άλλα. Σίγουρα ο Πάντιτς είναι ένας παίκτης που κτίσαμε πάνω του. Και η Δόξα στηρίχθηκε πάρα πολύ στην αμυντική της λειτουργία, κάτι που άλλαξε λίγο και μας στοίχησε σε μερικά παιχνίδια».

Για το μέλλον του: «Όλα είναι ανοικτά και πάντα έτοιμος για το επόμενο βήμα».

Για το σημερινό ντέρμπι: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για προβλέψεις. Θεωρώ ότι το ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα, αλλά έχει απέναντι του μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα και νομίζω ότι η Ομόνοια θα καταφέρει να προκριθεί».

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση