ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαψεύδει η ΚΟΠ για νέους φακέλους

Άλλο φάκελος κι άλλο έκθεση ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας λεν στην Ομοσπονδία

24sports team

info@24sports.com.cy

Νέες δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ευθύμιος Ευθυμίου, αυτή τη φορά στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, αναφέροντας πως υπάρχουν τέσσερις φάκελοι για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα και αφορούν στα παιχνίδια: Ολυμπιακός-Δόξα, Ολυμπιακός - Ακρίτας, ΕΝΠ-ΑΕΛ και Ομόνοια - ΑΕΚ.

Επικοινωνήσαμε με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε σχέση με τις δηλώσεις του κ. Ευθυμίου και διαψεύδει κατηγορηματικά τους πιο πάνω ισχυρισμούς και τονίζουν πως τους τελευταίους μήνες έχει έρθει μόνο μία έκθεση (φάκελος) από την ΟΥΕΦΑ για την Α’ κατηγορία.

Όπως μας έχει μεταφερθεί «μέχρι τώρα, η μόνη έκθεση που ήρθε στην ΚΟΠ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα για την Α’ Κατηγορία, αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός–Δόξα για το Πρωτάθλημα Cyta. Πριν από αυτό, είχε έρθει έκθεση και για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΕΕΚ–Ανόρθωση στις 26 Οκτωβρίου. Η Επιτροπή Δεοντολογίας βεβαίως δικαιούται να έχει και άλλες πηγές πληροφόρησης. Όμως, η πληροφόρηση που λαμβάνει η Επιτροπή, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις εκθέσεις που αποστέλλει UEFA».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση