ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βουβά» γήπεδα μέχρι Γενάρη!

Η απόφαση των αρμοδίων

Ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενο με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ήρθε η επιβεβαίωση πριν από λίγο, διά στόματος του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, αλλά και των μικρότερων κατηγοριών, θα συνεχίσει να διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2021, τουλάχιστον.

Ως εκ τούτου, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος Cyta μέχρι και την 18η αγωνιστική, θα διεξάγονται σε άδεια και «βουβά» γήπεδα ανά το παγκύπριο.

Στις αρχές Ιανουαρίου θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις από τους αρμοδίους, για την συνέχιση ή την ακύρωση του εν λόγω μέτρου.

Πάντως, το να γίνουν κάποιοι έστω αγώνες με παρουσία κόσμου μέσα στο 2021, θεωρείται ως ένα απομακρυσμένο ενδεχόμενο, επί του παρόντος.

Θυμίζουμε πως τα σωματεία μας, σε συνεργασία με την ΚΟΠ, έχουν ήδη εκπονήσει ένα σχέδιο δράσης για ενίσχυσή τους, ούτως ώστε να πάρουν όση βοήθεια μπορούν, ένεκα των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση