ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά, να δείξουμε πράξεις» (τα νεότερα για Μαγιαμπέλα)

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Ίσως κάναμε τη χειρότερη μας φετινή εμφάνιση. Κάτι δεν πάει όπως το θέλαμε Είναι η δουλειά του προπονητή να βρει τι έφταιξε για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Σε δυο μέρες έχουμε τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου. Έχουμε ένα λόγο παραπάνω να δείξουμε ότι δεν είναι αυτός ο Άρης που είδαμε προχθές. Πλέον τα λόγια δεν είναι αρκετά, πρέπει να δείξουμε πράξεις».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Προέκυψε πρόβλημα με τον Μαγιαμπέλα. Υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Εκτός θα είναι Στρούτσκι και Γιαγκό».

Για τη μάχη του τίτλου: «Έχουμε τρεις ομάδες πάνω από εμάς οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για την 1η θέση. Οι ελπίδες που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι περισσότερο μαθηματικές».

Για τους τιμωρημένους: «Ο Καζού θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σανέ θα απουσιάσει στο ματς με την ΑΕΚ και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση