ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σε επαφές με Στεπίνσκι» (τα δεδομένα με Πακέ)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αναλυτικά:

«Η αγωνία όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Όχι μόνο στους φίλους του Άρη, αλλά και τους παίκτες και σε όλους μας. Η ομάδα πρέπει να υπερασπίσει το 2-0 και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία. Όλα κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς, σίγουρα υπάρχει ο ενθουσιασμός και η πίστη για την πρόκριση».

Για το ματς με τη Νέφτσι: «18 τελικές προσπάθειες, αυτό ισοδυναμεί με ευκαιρία κάθε πέντε λεπτά, αυτό δείχνει πόσο καλή ήταν η ομάδα. Χάσαμε ευκαιρίες για να πέτυχουμε ένα πιο μεγάλο σκορ, αλλά είδαμε πολλές φορές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ομάδες να κατηφορίζει το γήπεδο και να μην βάζουν κανένα γκολ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό η εμφάνιση της ομάδας που έπαιξε πάρα πολύ καλά. Όλα λειτούργησαν πολύ καλά την Πέμπτη και το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά κι ένα αποτέλεσμα που δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Η ομάδα πηγαίνει με την ίδια σοβαρότητα, είναι λες και δεν κέρδισε για να πάρουμε την πρόκριση».

Πότε φεύγει για Μπακού η αποστολή του Άρη: Αναχωρούμε αύριο απ’ το το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 10:30, και περίπου στις 14:00-14:30 θα είμαστε στο Μπακού. Θα κάνουμε προπόνηση την Τετάρτη και Παρασκευή ξημερώματα θα επιστρέψουμε. Ότι είναι ναυλωμένη η πτήση είναι πολύ σημαντικό»

Αν θα παρακολουθήσει κάποιος το Λέχια-Ραπίντ: «Δεν έχω ενημέρωση για αυτό, ίσως να υπάρχει κάποιος να δει το παιχνίδι».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Μπρόρσον είναι διαθέσιμος, οι κράμπες που είχε ήταν λόγω της έντασης και της κούρασης. Ο Μπαμπίκα μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα. Ο Μπέγκτσον θα είναι σίγουρα πιο έτοιμος. Είναι ο μόνιμος τραυματισμός του Στρούσκι».

Για τις μεταγραφές: «Είπαμε ξανά ότι ο προπονητής θέλει κάποια ενίσχυση, είναι αναλόγως το πώς θα προχωράμε στην Ευρώπη. Αν προκριθούμε αντιλαμβάνεστε ότι βλέπεις με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια. Υπάρχουν κάποιες επαφές με 1-2 παίκτες και αναμένουμε να έχουμε κατάληξη με κάποιους τις επόμενες μέρες για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Απ’ ότι ξέρω δεν γίνεται κάποια προσπάθεια για ενίσχυση στην άμυνα. Το ψάχνουμε για οκτάρι-δεκάρι. Θέλει δύο έτοιμους παίκτες για κάθε θέση».

Αν ο Άρης είναι σε επαφές με τον Στεπίνσκι: «Ναι ο Στεπίνσκι ταλαιπωρήθηκε με τον τραυματισμό, κάνει ατομικό πρόγραμμα. Υπάρχουν επαφές αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν θα πω αν είμαστε κοντά η μακριά, είναι και το πώς θα έρθει στην ομάδα μας, αν αυτό γίνει. Υπάρχουν επαφές αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να ανακοινώσουμε».

Για Μονέ Πακέ: «Τα ίδια που ισχύουν και με τον Στεπίνσκι. Και αυτού ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τα πηγαίνει επίσης πολύ καλά. Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι η κατάσταση του όταν θα επιστρέψει. Η ατυχία των Στεπίνσκι και Μονέ Πακέ είναι ότι έχασαν την προετοιμασία. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση του για να δούμε αν θα ενταχθεί στην ομάδα. Υπήρχαν κάποιοι όροι στο συμβόλαιο του με τις συμμετοχές, αλλά λόγω τραυματισμού αυτό δεν ισχύει. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να ενταχθεί στην ομάδα, είναι σε επαφές με την ομάδα, κι ο προπονητής τον θέλει αλλά μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση