ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προκαλώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δώσουν στη δημοσιότητα το κλειστό κύκλωμα με ήχο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο υπέυθυνος επικοινωνίας του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα χθεσινά γεγονότα: «Αυτή η προσπάθεια που επιχειρείται από την ΑΕΚ για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τι είναι σοβαρό και τι όχι. Γιατί δεν απάντησαν αν υπήρχε θέμα ρατσισμού ή όχι. Ο Βανά Άλβες δεν είναι τρελός, έκανε τη χειρονομία κατά του ρατσισμού και φαίνεται ότι οι της ΑΕΚ δεν ήξεραν τι σημαίνει. Ύψωσε την γροθιά του κλειστή και το θεώρησαν ως πρόκληση. Προκαλώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δώσουν στη δημοσιότητα το κλειστό κύκλωμα και με ήχο. Όσον αφορά τα 40 άτομα, οι διαπιστεύσεις στην αντίπαλη ομάδα δίνεται από την γηπεδούχο. Είπε ότι είχαμε στρατιά 40 ατόμων, είναι στα δικά τους χέρια».

Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο το ματς: «Στον αγωνιστικό χώρο δεν έγινε κάτι πολύ μεγάλο, στα αποδυτήρια γενικεύτηκε η σύρραξη. Όσον αφορά τη δική μου κατηγορία, είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Δημητρίου δεν με είδε ο ίδιος, πιθανό να ήταν τη στιγμή που έπαιρνα τον Βανά για δηλώσεις. Απλά γύρισα το κεφάλι μου ενώ με έβριζαν στην κερκίδα. Η προσπάθεια είναι να αποπροσανατολίσουν, πρώτα από το θέμα του ρατσισμού με ήχους μαϊμούδων στις εξέδρες αλλά και αυτό που έγινε στα αποδυτήρια

Για τον Σπιλέφσκι: «Ο προπονητής μας έχει αποβληθεί πολλές φορές, αλλά για παράπονα. Χθες ήταν μια χαρά, απλά εξέφρασε τα παράπονα τους στη συνέντευξη Τύπου. Υπάρχει λογική εξήγηση που ο Σπιλέφσκι κάθε φορά αναφέρει ότι δέχεται βρισιές από τις κερκίδες, μεγάλωσε στη Γερμανία. Χθες είπε ότι είπε στη συνέντευξη Τύπου, την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση της Ανόρθωσης μερίμνησε για να υπάρχουν stewards πίσω από τον πάγκο. Δε μπορούμε να λέμε ότι πάντα οι βρισιές είναι μέρος του παιχνιδιού».

Τι σημαίνει η ισοπαλία για τον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν μας εκτροχιάζει από τον στόχο η χθεσινή ισοπαλία. Δεν μας ικανοποίησε ο ένας βαθμός. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Βγάλαμε αντίδραση και γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ. Αντιλαμβάνεστε ότι αν κερδίσουμε θα είμαστε στο -3, επομένως και πάλι στο παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Μοντνόρ και Μπρόρσον. Θα περιμένουμε να δούμε για τους Κακόριν και Μαγιαμπέλα, όπως και ο Στρούσκι, αφού υπάρχουν μέρες ακόμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ