ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πήραν κλήση 19 ποδοσφαιρίστριές μας - Αυτό είναι το κορυφαίο τρόπαιο»

Όμορφη ανάρτηση από την τιμ μάνατζερ του Άρη, Δήμητρα Ηλία

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε μία όμορφη και συνάμα συγκινητική ανάρτηση προέβη η τιμ μάνατζερ της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Λεμεσού, Δήμητρα Ηλία.

Μία ανάρτηση μέσω της οποίας περιγράφεται με λίγα λόγια η σπουδαία πορεία του Άρη στο γυναικείο πρωτάθλημα και η ανάδειξη ποδοσφαιριστριών με αποτέλεσμα να κληθούν 19 κοπέλες στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το δικό μας το τρόπαιο δεν είναι κατασκευασμένο από κάποιο υλικό!

Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε πριν από 7 μόλις μήνες και κατάφερε να πάρουν κλήση για τις Εθνικές τους ομάδες σύνολο 19 ποδοσφαιρίστριές μας!

Είμαι σίγουρη πως καμία άλλη γυναικεία ομάδα στην Κύπρο ίσως και ομάδα αντρών δεν το κατάφερε αυτό!

Από τον πρώτο χρόνο δημιουργίας αυτής της ομάδας στόχος μας ήταν οι ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ να παίζουν ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, να δουλεύουν καθημερινά, να γίνονται καλύτερες για τον εαυτό τους και αυτό είναι για πρώτη χρονιά το πιο σημαντικό τρόπαιο για όλες τις ποδοσφαιρίστριες μας! Αυτό το τρόπαιο είναι ανώτερο από όλα τα τρόπαια του κόσμου!

Να εξελίσσεσαι, να γίνεσαι καλύτερος μέσα από σκληρή δουλειά και να νιώθουμε όλοι προπονητικό τιμ και όσοι είχαμε την τιμή να έχουμε αυτές τις παίκτριες που μας εμπιστευθήκαν σε αυτή την πρώτη μας παρουσία στο Κυπριακό πρωτάθλημα να νιώθουμε μόνο περηφάνια για την πρόοδο και την εξέλιξη σας!

Παίξατε ίσως το πιο ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, κοιτάξατε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και αυτό για μένα είναι το ποιο πολύτιμο τρόπαιο που θα θυμάμαι στην πρώτη μας παρουσία στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά και τα καλύτερα σας περιμένουν!

We are ARIS!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση