ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαδόπουλος: «Θα έρθουν άλλοι δύο μεσοεπιθετικοί»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο επικεφαλής γραφείου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίου, παραχώρησε δηλώσεις ο επικεφαλής γραφείου τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία: «Περάσαμε καλά για τον λόγο που πήγαμε. Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στη Λετονία. Κάποιοι έμειναν πίσω για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους στη Σλοβενία. Οι περισσότερες προπονήσεις ήταν τριπλές. Γι’ αυτό πήγαν εκεί οι ποδοσφαιριστές. Για να δουλέψουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Περιμένουμε να μπούμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στη Σλοβενία όπου θα είναι πιο ευχάριστο και για τους παίκτες καθώς θα γίνουν φιλικά».

Για τους ποδοσφαιριστές που του έκαναν εντύπωση: «Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ο Μαγιαμπέλα. Είναι γρήγορος και ουσιαστικός. Και ο Στρούσκι έδειξε καλά στοιχεία. Όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μπορούν να παίξουν στο στιλ παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής. Έχουν γερά πνευμόνια και είναι γρήγοροι. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και ο Καζού. Στα δικά μου μάτια φαίνεται φοβερά ορεξάτος. Ήταν από τους παίκτες που έχασε κάποιες προπονήσεις αλλά στο πρώτο φιλικό έδειξε να έχει διάθεση και έκανε πολλά τρεξίματα. Έχουν έρθει πολλοί παίκτες. Για να μπορέσουν να γίνουν σύνολο οι μονάδες θέλει πολλή δουλειά».

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Θα κάνουμε κι άλλες κινήσεις. Τουλάχιστον δύο. Και οι δύο θα κινούνται μεσοεπιθετικά. Νομίζω θα είναι καταλόγου Α’ χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

Για τον λόγο που αποκτήθηκαν πολλοί παίκτες καταλόγου Β’: «Δεν είναι κινήσεις για επένδυση με στόχο το κέρδος. Είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν αγωνιστικά και σε θέμα νοοτροπίας να αγωνιστούν με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής».

Για το αν θα έρθουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες: «Δεν νομίζω να ανακοινώσουμε κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο εκτός αν προχωρήσουν πολύ γρήγορα οι διαπραγματεύσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση