ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαδόπουλος για Ρομπέρζ, Μασλόφσκι και Κακόριν

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε o Υπεύθυνος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την περίπτωση Ρομπέρζ: «Έχουν έρθει 100άδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι άδικο και για τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα μπω στη διαδικασία να λέω «ναι προτάθηκε ή όχι». Λίγη υπομονή. Αλλά, ακόμα και ένας ποδοσφαιριστής να έχει προταθεί δεν σημαίνει ότι μας ενδιαφέρει. Με τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν έχουμε κάνει ήδη την πρώτη επαφή. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε πολλές μέρες».

Για τις θέσεις που θα ενισχυθεί: «Θέλουμε ενίσχυση σε όλες τις θέσεις. Και στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Έχουμε μπει σε προετοιμασία προγραμματισμού».

Για τον Μασλόφσκι: «Όπως το διαβάσατε και εσείς έτσι το διαβάσαμε και εμείς. Δεν έχω κάτι υπόψη μου και αν υπήρχε κάτι νομίζω πως θα το ήξερα. Έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύουμε με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή».

Για τον Κακόριν:  «Είναι πολύ πρώιμο για να πούμε ότι είμαστε κοντά στην ανανέωση Κακόριν, θα έχουμε πολλά επεισόδια ακόμη για τον Κακόριν».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Στόπερ;

Άρης: Στόπερ;

Η επιβεβαίωση του φόβου… και ο αμείλικτος νόμος του ποδοσφαίρου
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ